A matricázás illegális?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mivel büntetnek,mit kaphatok érte?
(gondolom mindenki tudja,de a pontosság kedvéért leirom hogy mit értek matricázás alatt.. :D)
pl hogy buszmegállókra, falakra, buszokra, vonatokra, stb. ragasztok matricákat amikkel hirdetek valamit.
2009. júl. 23. 19:30
1/6 anonim válasza:
ha graffiti alatt érted a matricát akk sztem berágnak rád szóval csak ügyesen (:
2/6 anonim válasza:
És ez manapság szép és divatos? (kategória...)
Én úgy tudom illegális, és ha nincs szerencséd meg is büntetnek érte. Nekünk egyszer szólt a rendőr, mert rágóból matricákat ragasztgattunk az utcán különböző dolgokra. Azt mondta ez is rongálás.
3/6 anonim válasza:
megbüntetnek érte, márcsak azért is, mert hirdetsz vmit, amire nemvagy feljogosítva.
4/6 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a válaszokat, és még annyit a 2. válaszadónak hogy véletlenül raktam ebbe a kategóriába.. :)
2009. júl. 24. 13:29
6/6 A kérdező kommentje:
:"D
2009. aug. 6. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!