HÖLGYEIM! 10-es skálán szerintetek mennyire jóképű a képen látható pasi? Kép lent található.
2012. aug. 20. 14:03
22/42 kovpet válasza:
5-6-7 pont és átlagos, mi?
Kíváncsi lennék, h aki ezeket mondja az (ill a barátja) hogy néz ki. Én sem tartom magam csúnyának, de simán cserélnék ezzel a taggal. Arcot is, testet is (meg életkort is :) ).
23/42 anonim válasza:
Nálam abszolút 10es. Igazi szőkeherceg-arca van.
24/N
27/42 anonim válasza:
10-es, ennél jobb képű férfi nem is kell a hétköznapokra.
28/42 anonim válasza:
Legyen 7, de ha 6 és 8 közül kéne valamelyikre böknöm, az előbbi mellett döntenék. Adottságokat tekintve nem rossz, csak épp a kisugárzása másmilyen, mint ami engem lázba hozna. Átlagos arcszerkezet birtokában sem kell "beszarni", lehet, hogy egy olyan srác több pontban részesülne tőlem az előbbi oknál fogva.
29/42 anonim válasza:
7-8, cuki, de nem pont az esetem :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!