Mit szólsz hozzá, hogy Európában a magyar nők a legkövérebbek?
Európában a magyar nők a legkövérebbek
Nem elég, hogy a magyarok a legdepressziósabbak, a magyar nőkön van a legtöbb háj, súlyfelesleg? Rossz kedvű nemzet vagyunk ronda kövér nőkkel? Lehet, hogy a sok háj sok hájas magyar nő és egészségtelen táplálkozás miatt vagyunk mi a legrosszabb kedvű nemzet? A kettő között biztos, hogy van összefüggés!
Azért írom, hogy ronda, mert a kövérség ronda...
Azt hogy várjanak 10-15 évet. A fiatalok között annyi-annyi önképzavaros, állandóan fogyni akaró, "soha elégedett magával", divatorientált lány van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni...
Komolyan, néha azért azt is szégyen látni, hogy a 12 éves kiscsaj már fogyni akar, mert kicsúfolják az iskolában az osztálytársai.. Na meg a sok magát hánytató, fogyásért mindent megtevő, később bulémiává fajult, anorexiásokól egyre csak több lesz.. Azért néha ezt a végletet is fel kéne mérni, mert nekem senki se mesélje be, hogy egészséges..
Személy szerint a duci alak kedvelője vagyok, de eszem ágában sincs lenézni a vékonyakat (találkoztam már ilyennel is), ilyen szempontból nekem "pachem" van a fent leírtak miatt..
A rosszkedvet én nem igazán keverném ehhez a kérdéshez, hisz az főként az anyagi kilátásokhoz vezethető vissza, és itt nem a felső vezetés embereire gondolok, hanem a "nagy átlagra".
Na, de visszakanyarodva az eredeti kérdéshez, várjanak azzal a felméréssel 10-15 évet, és utána mérlegeljenek.
(És elnézést a kicsit szedett-vedett válaszért)
Üdv, 15F
Szerintem pont fordítva. Az emberek depressziósak, rosszkedvűek, körülbelül semmi kilátás. Sok nő úgy van vele, hogy minek fogyózzon, minek adjon a külsejére? Anyagi okokból sokan nem járnak semerre, maximum a sarki kisboltba. Nem kevesen elhagyják magukat, mert kinek akarjanak tetszeni? A szintén életunt férjének? Valószínű már nem is érdekli őket.
Persze nem mindenki ilyen, tisztelet a kivételnek, valahol engem is zavar, hogy sok ilyen nőt látok, bár engem inkább az igénytelenség. Normális, ízléses öltözködés mellett nem szúrja a szemem, de a kivillanó háj, a trampli járás meg a nőietlen, csúnya ruhák elveszik az életkedvem.
Hát nem tudom, nekem annyira nem tűnik fel. Sok nagyon vékony nőt is látok, normál testalkatút pedig rengeteget!
Engem az egészségtelen táplálkozás, a punnyadás és az alkoholizmus jobban zavar, mármint az, hogy ezekben is az élbolyban vagyunk :(
Itthon ciki sportolni, ciki ha elolvasom az élelmiszerek összetevőjét és csak akkor lehet menő valaki, ha minden nap iszik, persze a cigi mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!