Lucy Hale szerintetek is hasonlít Selena Gomezre?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 21:09
1/12 PannkaBubu válasza:
Szerintem eléggé hasonlít.De Selena szerintem szebb
2/12 anonim válasza:
Hmm, így hogy írtad...talán egy kicsit.
3/12 anonim válasza:
lucy hale: [link]
selena gomez: [link]
szerintem selena szebb és az arca is bájosabb és nekem szimpatikusabb is
azért egy kis hasonlóság van de csak egy kicsi
első válaszolónak üzenem hogy szerintem a kérdező nem kíváncsi a negatív kommentjeidre és MÁSÉRA SEM A TOVÁBBIAKBAN, nem felszínes csak rákérdezett más hogy vélekedik
15/l
4/12 anonim válasza:
nekem egyből feltűnt :DD
az első egy bunkó...-.-
5/12 anonim válasza:
Én mint kívülálló (most néztem rá először mindkettőre), azt mondom nem hasonlítanak egyáltalán, max a hajszínük. Az egyik nőnek néz ki (számomra ellenszenves fejjel) a másik meg valami alsó tagozatos "cuksika" kislánynak.
6/12 anonim válasza:
Am tényleg hasonlítanak...de Selena tényleg szebb,am Debby Ryan is hasonlít rá egy kicsit :D
7/12 anonim válasza:
Én jobban szeretem Lucy Hale talán hasonlítanak de más a szemük az arcuk.
8/12 anonim válasza:
én is kívülállóként mondom, hogy ezek nem hasonlítanak egymásra. Ám Katy Perry és Zooey Deschanel félelmetes példa :D
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Kicsit hasonlítanak, de szerintem Selenának kedvesebb, bájosabb arca van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!