Szerintetek a rövid vagy a hosszú hajú lányok a szebbek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 13:11
1/7 anonim válasza:
Azok a szépek, akiknek szép az arcuk.
2/7 anonim válasza:
nem a haj tesz széppé valakit, legfeljebb a szép hosszú haj eltereli a kevésbé szép részekről a figyelmet.
3/7 anonim válasza:
Elfogult vagyok, nekem mindig a hosszú hajú lányok tetszettek :) A rövid haj számomra nem nőies.
23/F
6/7 anonim válasza:
Nyilván a hosszú haj a nőiesség egyik szimbóluma, tehát például egy derékig érő hajú nőt jobban megnéznek az utcán. A rövid haj meg csak azoknak áll jól, akiknek tényleg nagyon szép az arcuk.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az arcától is függ. Lehet, hogy szép arca van valakinek, de ha pont olyan színű vagy stílusú hajat választott, ami nem áll jól az arcformájához, a személyiségéhez, elronthatja a látványt.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!