Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok és kövér....

14 éves vagyok és kövér. Nemsokára gólyatáborba megyek. Szerintetek piszkálni fognak?

Figyelt kérdés

Félek, hogy ha kövér vagyok (tényleg az vagyok, nem csak beképzelem magamnak, mint sok lány) akkor máshogy fognak rám nézni, és kerülnek, meg minden... Nincsenek divatos ruháim, de azért ápolt vagyok... Szerintetek lesz valami hátrányom a gólyatáborban abból, hogy kövér vagyok? :(

14/L

2012. aug. 16. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen aggályokkal és félelemmel mész oda, akkor igen, fogadd el magad, legyél vidám és barátkozó, akkor nem lesz gond.
2012. aug. 16. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A legjobb barátnőm is túlsúllyal jött a táborba, mégis mindenki körülrajongta mert kedves és közvetlen volt mindenkivel.

Legyél nyitott, kedves és vicces, barátkozz és akkor nem lesz gond :)

Hajrá!

2012. aug. 16. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lesznek olyanok, akik bántanak, tudom, én is kövér voltam/vagyok, de olyanok is lesznek, akiket nem a külsőd érdekel!

22/L

2012. aug. 16. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
csak abból, hogy kövér vagy nem .. ismerek egy két nagyon kövér lányt, akinek nagyon jó a kisugárzása, nagyon könnyen ismerkednek és mindenki kedveli őket, senki nem foglalkozik a súlyukkal ráadásul jó pasikkal járnak stb.. ha hasonló a természeted és nem fordulsz magadba, nem láttatod, hogy téged menyire zavar a súlyod, akkor nem lesz probléma
2012. aug. 16. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Ne törődj azokkal akik piszkálnak! Az a fontos, hogy Te érezd Magad a lehető legjobban!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 16. 15:15
 6/10 anonim válasza:
86%

Volt régebb egy 13 éves lány, kissé kövér volt, és sajnos előítéletekkel éltem. Megtudtam hogy szerelmes belém, viszont elutasítottam... A sors összehozott egy rendezvényen, így jobban megismertem, és beleszerettem én is :) Másfél évet tartott a kapcsolatunk. Az volt életem legjobb másfél éve :) Most Németországban laknak, de tartjuk a kapcsolatot mint barátok.

15/F

2012. aug. 16. 15:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Most jobb kedvre derültem. :)

Megpróbálok vidám lenni, és nem foglalkozni a súlyommal, és köszönöm a jókívánságokat. :))

2012. aug. 16. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

biztos lesz olyan is aki igen (de nem sok)

de szerintem a többség nem:)

mosolyogj és légy tüneményes és akkor sokan fognak szeretni:)

Érezd magad jól! :)

2012. aug. 16. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan,kérlek...Majd megismernek és a belsődért fognak szeretni...Én meg fogszabályzós és ragyás vagyok....Mindeniknek vannak hibái,amiről nem tehetnek.Miért piszkálnának?
2012. aug. 16. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsóhoz csatlakozok, nekem is problémás bőröm van. Én emiatt aggódok kissé, hogy hogyan fogadják majd a 2 napos(ottalvós) gólyatáborban a leendő osztálytársaim a fejemet. :D

Mindenkinek vannak hibái és kész! A fogszabit majd leveszik, a pattanások száma csökken idővel, vagy elmúlik, ha van rajtad felesleg, le tudod majd adni!

Nem lesz semmi gond, biztos jó buli lesz!

Amúgy melyik suliról beszélsz?:)

2012. aug. 22. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!