Lányok és fiúk! Mi a véleményetek erről a felsőtestről, hogyan és mennyit kell rajta dolgozni?
Figyelt kérdés
Lányokat és fiúkat is kérdeznék, mert a fiúk biztos tudják, mit csináljak, hogy jobb legyen, lányoktól vélemény :)
14 éves Fiú vagyok.
2012. aug. 16. 11:51
1/9 anonim válasza:
Teljesen átlagos 14 évesnek való testet látok. 14 évesen még ne gyúrj, mert megállíthat a fejlődésben, inkább sportolj sokat, legyél sokat a levegőn, fekvőtámaszozz, haspréseket csinálj, focizz..:)
2/9 anonim válasza:
WOW Azt hitem kb 16-17 vagy! :D Szerintem nem kell dolgozni rajta semmit.Így jó,ahogy van . :D
3/9 A kérdező kommentje:
első kommentelő: köszi a tanácsot, ma már kezdem is, csak a focit nem :)
2. : mi alapján néztél 16-17-nek? :o különben mindenki nagyobbnak néz, mivel 14 évesen 185 vagyok és 78 kg :)
2012. aug. 16. 12:01
8/9 anonim válasza:
elég jó ;) sztem így pont jó 13/L
9/9 anonim válasza:
ne súlyzózzál, mert az veszélyes ebben a korban. A fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás nagyon hasznos és remekül lehet vele izmot növelni, ha szépen kivitelezed a gyakorlatokat, jól eszel és eleget alszol.. Ezeket a ygakorlatokat lehet variálni, hogy milyen széles a fekvőnél a támaszod stb.. egy izmot 1 héten egyszer edzél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!