Utolsó vagyok. Szerintem érdemes megnézni a [link] oldalt. Elképesztő, hogy milyen egyediek a japcsik :D
2012. aug. 16. 14:08
13/19 anonim válasza:
valaki irta a romanokat, hat en itt elek es szerintem undoritoan oltozkodnek es sminkelnek a roman nok!
2012. aug. 16. 18:28
14/19 anonim válasza:
Németország: Voltam már ott,ocsmány az összes nő,nem tudom,hogy hogyan jöhet be valakinek egy német nő.
Románok: Itt is voltam már,szerintem igénytelenek
Horvátok: Na a nagy többségük tényleg szép,elismerem
Franciák: Az öltözködésük tetszik, a fejük kevésbé.
Számomra a magyar lányok a legszebbek :)
2012. aug. 24. 00:34
15/19 anonim válasza:
Spanyolország. A divat meg olyan szinten nem érdekel, hogy számomra a kosaras cuccba öltözött, fullcap-et hordó lányok a legszexisebbek. :D Szóval arra nem tudom a választ.
2012. aug. 24. 00:53
16/19 anonim válasza:
Amerikaiak a legjobbak! :)
2012. aug. 24. 01:26
17/19 anonim válasza:
Nőként szerintem a francia nők a legszebbek, elegánsak, finomak szolidak nőiesek.
2012. aug. 24. 01:30
18/19 anonim válasza:
Norvégia, Svédország, Finnország. Voltam mindhárom országban, nagyon szép arcuk van a lányoknak.
Az Amerikaiaknak eszméletlen jó a stílusuk (már amelyiknek), színes, divatos cuccokba járnak.:D Bár ott fele annyiba se kerülnek a cuccok.. Nyaraltam ott 3 hónapot, vettem ruhákat, full színeseket, meg minden, jövök haza, kinéznek, hogy miért feltünősködök.:DD
Meg itthon már én érzem magam sz.rul, hogy a sok tinip.csa full kínais cuccokba járkál, ilyen tömegruha. És arra büszkék, mennyire jó stílusuk van. ._.
24/N
2012. aug. 24. 06:46
19/19 anonim válasza:
az amerikaiakat azért nem mondanám krva divatosnak és szépeknek sem. amit mi látunk, az mind a tv, internet, photoshop ;) én a skandinávokat mondanám divatosnak, szépeknek, talán még az oroszokat, japánokat. a magyarok között is vannak szépek, divatosak, de 100 emberből csak 2 engedheti meg magának, hogy igényesen nézzen ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!