Egyszerűen felteszem a kérdést. Mit gondoltok a hátsófelemről? Többen 'beszóltak' hogy miért hordok olyan bő holmikat. Hát ezért. én nem szeretem, ezért itt teszem fel a
2012. aug. 15. 22:35
12/30 anonim válasza:
Szoknyában így nézhetsz ki, ugye? [link]
14/30 anonim válasza:
már bocs de nagy és kezd elhízni. sürgősen tornáznod kellene rá, mert formátlan.
futás illetve súlyzós kitörések jók.
15/30 anonim válasza:
Szerintem szép kerek, nincs mit szégyellni rajta.
25/L
16/30 anonim válasza:
Szerintem kicsit kicsi a csípőd, de ebben az a jó, hogy a vékony/normál alakoknak jobban állnak a bő cuccok.
Megjegyzem, hogy az idei őszi divatban a szűk hosszú (sztreccses, farmer)nadrágok bő felsőkkel jönnek divatba.
Ez az összeállítás nyújtani , hosszítani és kecsesíteni fog. De az tetszik, hogy van husid. :)
17/30 anonim válasza:
Nem olyan kicsi, ez igaz. Viszont az osztályomban nem egy csajnak sokkal nagyobb, mégis belepréselik magukat az XS-es nadrágba, és lesz*rják mit gondolnak a többiek.
19/30 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem nagy.
Semmi baj vele, jó a hátsó feled:D
20/30 anonim válasza:
szerintem ez a gatya összetartja, ezt nem hiszem el, hogy senki nem vette észre...az igazi formáját tudod, hogy látnánk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!