Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim gyanta? (Túl rövid a...

Intim gyanta? (Túl rövid a kérdés. )

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő: Lehet kérni a kozmetikusnál olyat, hogy csak a combjaim közt és a fenekemnél levő szőrt távolítsa el? tehát nem teljes fazon, csak "hátul".?

2012. aug. 15. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
5 perc otthon megcsinálni... de persze hogy lehet kérni, kozmetikus úgy csinálja ahogy akarod. Neki mindegy.
2012. aug. 15. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze, még a csokit is kiszedi az.
2012. aug. 15. 18:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát,én próbáltam otthon, de nem tudom hogy hogy férjek hozzá úgy a fenekemhez...Második, azt megoldom egyedül is.
2012. aug. 15. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet persze :)
2012. aug. 15. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Hogy férj hozzá? Gondolom a kezeddel próbálkozz, persze ha el vagy hízva akkor megértem ha nem férsz hozzá.
2012. aug. 15. 18:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy veled itt bárki is bunkózott, anyád büszke lehet rád, hogy Te mégis megteszed. 171 centi vagyok és 54 kiló, nem a tipikus elhízott kategória. Valószínűleg nem fogod fel a csökött agyaddal a helyzetet, ezért leírom neked a lehető legvilágosabban: o kettő darab kezem van te debil retardált emberszerű lény, nem tudom megfelelően megfeszíteni a bőrt, közben felkenni a gyantát rá a csíkot és lehúzni ezzel az ismétlem 2 azaz kettő kezemmel. Ráadásul, nem tudom felétek hogy van,de nem hajlik a nyakam hátrafelé és szemem sincs a seggemen,úgyhogy nem is látom. Normális választ tudsz produkálni esetleg vagy inkább eltakarodsz?
2012. aug. 15. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mos hanyadik, de úgyis tudja.

Mégis mi a fenéért kéne magának csinálnia? Macerás, időigényes és még csak nem is lehet rendesen hideggyantával. Van aki nem sajnál max. 1000 forintot erre. A kérdező kozmetikushoz akar menni, akkor odamegy, neked semmi közöd hozzá. Nem azt kérdezte, szerinted hogy kéne megoldania a szőrtelenítést.

2012. aug. 15. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Még valami: ha a kozmetikus csinálja az sokáig sima marad, max. 5 perc és a fájdalom minimális. Soha nem pattogtam még ki, mikor nála voltam. Ellenben kétszer magamnak próbáltam gyantázni. Először sikerült szépen csak majd meghaltam úgy fájt, mivel egy kézzel nem tudtam megfeszíteni a bőrt + arrébb tolni a fenekem másik részét. Másodszor meg tiszta véraláfutás lett. Lehet én vagyok béna, de inkább maradok a kozmetikusnál.
2012. aug. 15. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Otthon ilyesmivel ne is probalkozz, mert tenyleg lehetetlenseg elegge kifesziteni a borodet is sajat magadnak abban a szogben, plusz megfelelo erovel/gyorsasaggal huzni le a gyantat.

Meg be is verezhet a borod alatt, ha nem feszited ki elegge.

2012. aug. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!