Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a testem? (ffi)

Hogy tetszik a testem? (ffi)

Figyelt kérdés

hány évesnek saccoltok?

1-10ig hány pontos?

[link]

[link]

2012. aug. 15. 10:11
1 2
 11/18 anonim válasza:

25-30 körül.

Szerintem egy 8-as. A hasadra még kicsit dolgozni kéne.

2012. aug. 15. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem is nehéz "csak" egy testről véleményt alkotnom, de ha azt képzelem, hogy helyes gyerek vagy, és jófej, akkor a tested is eléggé tetszik. Szép a karod, a vállad, jó érzés lehet megölelni, vagy ha te ölelsz.. De kicsit elkalandoztam, szóval 8.

A korod viszont passz, 25-30 körül, talán.

22/L

2012. aug. 15. 23:08
 13/18 A kérdező kommentje:

az az igazság, hogy a képen a párom van, és nem igen van kibékülve magával.

aki azt írta, hogy zsíros meg elhanyagolt... szerintem nem láttak még zsíros és elhanyagolt testet...

napi szinten van a teremben, 1-1,5 órát minimum, csak csirkemellet+ rizst eszik... megdolgozik az izmaiért nem úgy lövi össze magának...

akinek ez nem tűnt fel, azt csak sajnálni tudom, hogy eddig milyen testű fiúkkal volt dolga

az építő kommenteket köszönöm

az lett volna a cél, hogy megmutassam neki, hogy másnak is tetszik a teste, de ezeket a válaszokat inkább nem mutatom...mert szerintem igenis jó teste van, és sokan örülnének, ha nekik is, vagy esetleg a pasijuknak ilyen lenne.

amúgy 21 éves...

2012. aug. 16. 01:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz, 10/8

A mai tinik többségének a nyekenyóka férfiatlan, nyüzüge kisfúk tetszenek :D

2012. aug. 16. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:

10/4 a testre, eléggé természetellenesen néz ki.

10/0 a beképzelt szövegre, innentől lehet akármilyen helyes arcod, akkor sem kéne :)

2012. aug. 18. 00:38
 16/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, nem tudom mennyire értelmezted jól a szöveget, az hagyján, hogy le 'beképzelt' - eztél, de nagyon figyelhetsz a részletekre, hogy nem tűnt fel, hogy a bnője vagyok, nem a képen szereplő egyén... ;)
2012. aug. 18. 20:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó teste van a barátodnak, sok lány irigyelné. A mai lányoknak a semmi izom, nyápic kisfiúk jönnek be általában. Úgyhogy ki lehet békülve vele :)

20/L

2012. aug. 18. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
vagy 45 de pfuj olyan 3
2012. aug. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!