Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenki cseszeget a fehér...

Mindenki cseszeget a fehér bőröm miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
nekem jó így, de még olyan emberek is akikkel két mondatot váltottam beszólnak miatta(férfiak,én nő vagyok). nehezen barnulok és nem is szeretek napozni. önbarnítót emg undorítónak tartom. van aki szereti a fehér bőrű lányokat vagy ássam el magam?
2012. aug. 15. 10:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne ásd el magad.Igen sok fiúnak bejönnek a világosabb bõrü csajok.Nem a csokibarna csak a hóditó.Aki meg barna azt meg azért szólják meg,.
2012. aug. 15. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Feküdj ki a napra
2012. aug. 15. 10:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy van, én is a fehér bőrűeket szeretem, nincsen azzal semmi baj.
2012. aug. 15. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha lány vagy nem gáz de szerintem is meny el napozni naptejjel mert leégsz vagy szoliba 2 alkalommal és akkor már szép barna leszel én fiú vagyok engem is csesztettek a fehér bőröm miadt mert nem napozttam és rászántam magam és napoztam tök jó barna lettem és ez sokkal joban tatszik mint a fehér bőröm!
2012. aug. 15. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Nyugi, szép a fehér bőr!

A grillcsirkék természetellenesek.

2012. aug. 15. 10:16
 6/12 anonim válasza:
Azta mindenit hogy ilyenért betudnak szólni..Sztem egyáltalán nem gáz.. Alap és rengeteg sőt a legtöbb ember fehér..Bár én is barnább vagyok másoknál a naptól, de sztem ne ásd el magad.. Én is szeretem a fehér lányokat és még rengetegen.. hacsak nem vagy roma vagy afrikai vagy ilyesmi ahol alap a fekete bőrszín.
2012. aug. 15. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz..
2012. aug. 15. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Én is találtam olyan férjet, aki így szeret engem fehéren, ő utálja a napot és mindig azt mondja, a napozás és a szoli egészségtelen, lenézi az agyonégett csajokat. Szóval vannak mások is akik hasonlóan gondolkoznak! Amúgy sokkal fiatalabbnak látszom, még sehol nincs ráncom, szóval ez az előnye. 41/L
2012. aug. 15. 10:28
 9/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen a bőröm, ráadásul nap- és meleg allergiám is van. Nem lehet mit tenni, a napon én azonnal leégek sajnos. Ne foglalkozz ezekkel a beszólásokkal, inkább legyen fehér a bőröd, mint, hogy beteg legyél emiatt.
2012. aug. 15. 10:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, teljesen jó a fehér bőr.
2012. aug. 15. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!