Csajok! Hogy tüntethessem el a szám felett lévő szőrt?
kb mennyi az ára?
és nincs valakinek valami más ötlete?
Csipesszel is kiszedegetheted, de az elég hosszú idő, és kellemetlen is.
A gyanta lenne a legjobb. Szerintem lehet, hogy anyukád otthon is meg tudja neked csinálni, vagy menj el kozmetikushoz.
Nekem a szemöldök + bajuszgyanta együtt szokott olyan 1000 körül lenni.
köszönöm a válaszokat!
csak hogy mondjam meg anyunak?:/
mert elég kínos:(
meg a nővérem is itt van...
mennyi ideig lesz szőrtelen az ajkam feletta bőröm?
am 11 éves vok
Miért lenne kínos? Anyukád és a nővéred is megoldja a bajusz-szedést valahogy. Talán még ajánlanak is majd valamit. Lassan úgyis elkezded majd a lábadat, hónaljadat meg a bikinivonaladat is szőrteleníteni, és szedni a szemöldöködet. Ezek normális dolgok, nincs mit szégyellni rajta.
Hogy meddig marad olyan, az egyéni. Nehogy borotválni kezdd, mert akkor csak pár napig, amúgy ennyi idős korodban hónapokig is akár. (De hetekig mindenképp.)
300-500 ft körül van a gyantázása. A szőkített bajusz szerintem gusztustalan, mert attól még látszik, hogy ott van. Esetleg csipesszel de az fájdalmas, ráadásul ez túl pici szőr ahhoz, hogy csipesszel húzogasd.
Szólj anyukádnak hogy vigyen el kozmetikushoz, mert téged zavar. Nem hiszem hogy 500 ft-ba belehal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!