Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Hogy tüntethessem el...

Csajok! Hogy tüntethessem el a szám felett lévő szőrt?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
cukorgyanta!! :)
2012. aug. 14. 15:25
 2/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy kell elkészíteni csak sajnos ehhez még túl kicsi vok.am nekem is ez jutott az eszembe:D
2012. aug. 14. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
szólj anyukádnak, biztos elvisz kozmetikushoz, nem drága egy bajusz gyanta. :) esetleg kiszőkítethetnéd, de szerintem a gyanta jobb
2012. aug. 14. 15:32
 4/11 A kérdező kommentje:

kb mennyi az ára?

és nincs valakinek valami más ötlete?

2012. aug. 14. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Csipesszel is kiszedegetheted, de az elég hosszú idő, és kellemetlen is.

A gyanta lenne a legjobb. Szerintem lehet, hogy anyukád otthon is meg tudja neked csinálni, vagy menj el kozmetikushoz.

Nekem a szemöldök + bajuszgyanta együtt szokott olyan 1000 körül lenni.

2012. aug. 14. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Borotválás/gyanta/epilátor/szemöldökcsipesz. Ennyi a lehetőség. A borotva nem valami tartós.
2012. aug. 14. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
borotvát semmiképp ne!
2012. aug. 14. 15:38
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

csak hogy mondjam meg anyunak?:/

mert elég kínos:(

meg a nővérem is itt van...

mennyi ideig lesz szőrtelen az ajkam feletta bőröm?

am 11 éves vok

2012. aug. 14. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne kínos? Anyukád és a nővéred is megoldja a bajusz-szedést valahogy. Talán még ajánlanak is majd valamit. Lassan úgyis elkezded majd a lábadat, hónaljadat meg a bikinivonaladat is szőrteleníteni, és szedni a szemöldöködet. Ezek normális dolgok, nincs mit szégyellni rajta.

Hogy meddig marad olyan, az egyéni. Nehogy borotválni kezdd, mert akkor csak pár napig, amúgy ennyi idős korodban hónapokig is akár. (De hetekig mindenképp.)

2012. aug. 14. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:

300-500 ft körül van a gyantázása. A szőkített bajusz szerintem gusztustalan, mert attól még látszik, hogy ott van. Esetleg csipesszel de az fájdalmas, ráadásul ez túl pici szőr ahhoz, hogy csipesszel húzogasd.

Szólj anyukádnak hogy vigyen el kozmetikushoz, mert téged zavar. Nem hiszem hogy 500 ft-ba belehal.

2012. aug. 14. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!