20-30 év közötti nők! Melyik férfitestet preferáljátok jobban?
Figyelt kérdés
Sportos - kockahas, feszes fenék, stb. kigyúrt - széles váll, nagy hát, vastag kar, stb. Szóval?2012. aug. 13. 23:16
1/7 A kérdező kommentje:
Majd elfelejtettem, ha lehet képet is linkeljetek a szerintetek vonzó férfitestről.
2012. aug. 13. 23:27
2/7 anonim válasza:
Én az ilyet bírom, mikor feszül a karján a póló, de azért mégsem olyan abnormálisan kigyúrt [link]
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem szeretem az izmosat, se semmi olyat ami a férfiak szerint férfias.
Nekem ez tetszik. Test, arc, haj, stílus, minden.
26N
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Nekem a szép izmos comb és fenék a gyengém, a többi majdnemhogy mellékes. :D Inkább a nagyobb darab férfiakat bírom, lehet pocakja is, csak széles válla, szép combja-feneke legyen és ne borotválja a testét. A kigyúrtak taszítanak, nem szeretem a piperkőcöket sem, a sportos jöhet. :)
26N
7/7 TijuMK válasza:
Nekem az ő alakja több szempontból is tetszik, izmos, kemény, látszik hogy nem vizezett izmai vannak és komoly munka van benne. Meg szeretem ha valakinek a nyaka vastag. Maga a kocka has annyira nem is fontos, az összkép legyen szép. Mindemellett ő egy "állat" örmény ketrecharcos :D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!