Szerintetek milyen vagyok én ducinak tartom magam (? ) 15/F
nagyon bizonytalan vagyok magammal szemben és szerintem kövér is vagyok bár sokan mondják hogy nem pont jó ez az én koromban:( nem tudom már:(
(bocsi azért a hízás,fogyás csíkért) :(
Szerintem nem vagy se kövér, se zsíros se kórosan telt, bár a normál testalkat fölött vagy kicsit de nem baj csak akarat kérdése és lehet akár kockás is a hasad. De ha jól olvastam hogy azt írtad majd jövőre sportolsz mert akkor lesz csak jó idő nem jó hozzáállás. Ajánlom nézd meg a Rocky-t mindamellett hogy egy kiváló film én mindig tök lelkes leszek és elmegyek futni. Nagyon motivál.
Amúgy ez a kép kissé erotikus rólad komolyan mondom tényleg felhúzhattál volna egy alsót, így nehéz a pocidra fókuszálni.
A csík miatt ne aggódj, idővel fehér lesz, nekem is van a combomon mivel és se voltam vékony régebben ez főleg egy fiún nem probléma, én amúgy is szeretem a hegeket, vágásokat szerintem férfias.
A szőr meg ugyan ne nevettessetek ez minimális, nekem van olyan ismerősöm bár török, akinek a hátán is van méghozzá fekete és még azzal is egész jó pasi. Számomra a férfi szőrösen jó nem rajongok a csupasz csigákért. Bár ha mindent leszed az még mindig jobb mint ha egy helyen szedné le, szerintem az nagyon érdekesen néz ki, bár ez az én egyéni véleményem természetesen embere válogatja.
23L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!