Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen vagyok én...

Szerintetek milyen vagyok én ducinak tartom magam (? ) 15/F

Figyelt kérdés

nagyon bizonytalan vagyok magammal szemben és szerintem kövér is vagyok bár sokan mondják hogy nem pont jó ez az én koromban:( nem tudom már:(

[link]

(bocsi azért a hízás,fogyás csíkért) :(

2012. aug. 13. 12:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem pont jó a tested de azért a öm.. nemiszerved borotválhatnád :P am jó a tested
2012. aug. 13. 14:31
 22/29 anonim ***** válasza:
amúgy ha nem mondod hogy hízás csík akkor én azt hiszem hogy megkapart a kutya/macska..mert én ha verekszem a kutyámmal tele vagyok ilyenekkel..:D
2012. aug. 13. 15:28
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül hízáscsík, nekem pl oldalt voltak ilyenek a csípőmnél a növés miatt, még most is van, pedig már lassan 20 évesen nem hiszem h növök
2012. aug. 13. 16:06
 24/29 anonim ***** válasza:
ezek a csíkok nem múlnak el.
2012. aug. 13. 16:07
 25/29 anonim ***** válasza:
maximum csak kifakulnak
2012. aug. 13. 16:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Ja, nekem már kifakultak. Bár nekem nem háj miatt van, úgyhogy nem gáz, gatya el is takarja xD
2012. aug. 13. 17:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Ez a Te képed? És biztos 15 vagy? Mert ahogy ezt a testet elnézem, egy 40-50 éves pasast tudok elképzelni :D
2012. aug. 13. 19:03
 28/29 TijuMK ***** válasza:

Szerintem nem vagy se kövér, se zsíros se kórosan telt, bár a normál testalkat fölött vagy kicsit de nem baj csak akarat kérdése és lehet akár kockás is a hasad. De ha jól olvastam hogy azt írtad majd jövőre sportolsz mert akkor lesz csak jó idő nem jó hozzáállás. Ajánlom nézd meg a Rocky-t mindamellett hogy egy kiváló film én mindig tök lelkes leszek és elmegyek futni. Nagyon motivál.

Amúgy ez a kép kissé erotikus rólad komolyan mondom tényleg felhúzhattál volna egy alsót, így nehéz a pocidra fókuszálni.

A csík miatt ne aggódj, idővel fehér lesz, nekem is van a combomon mivel és se voltam vékony régebben ez főleg egy fiún nem probléma, én amúgy is szeretem a hegeket, vágásokat szerintem férfias.

A szőr meg ugyan ne nevettessetek ez minimális, nekem van olyan ismerősöm bár török, akinek a hátán is van méghozzá fekete és még azzal is egész jó pasi. Számomra a férfi szőrösen jó nem rajongok a csupasz csigákért. Bár ha mindent leszed az még mindig jobb mint ha egy helyen szedné le, szerintem az nagyon érdekesen néz ki, bár ez az én egyéni véleményem természetesen embere válogatja.

23L

2012. aug. 13. 19:50
 29/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) hát gyorsan akartam fel tenni a kérdést azért nem vettem fel alsót:) nem akartam erotikus képet:) meg igen le kéne már a fanszőrzetet borotválni:)
2012. aug. 14. 14:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!