Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok közületek ki van...

Lányok közületek ki van teljesen oda a hosszú hajú rocker csávókért? *__*

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De, nagyon sok rockerrel találkoztam, anno én is az voltam, lelkem mélyén az is maradtam. Az eddigi barátaim 80%-a rocker volt, a haverjaim nagy része rocker. Vannak persze köztük is stílusosak, nyitottak, de a nagy átlag sajnos beszűkült, és ezt mind öltözködésre, mind zenei ízlésre értem. Legalábbis itt nálunk a legtöbb megragadt a Pokolgép, Edda, Akela szentháromságnál, és a "fúj utálom a kispolgárokat" szinten. KIVÉTELEK PERSZE VANNAK!
2012. aug. 15. 08:54
 12/15 Evilkiller ***** válasza:

Akkor azok a környékbeli rockerek lehetnek túl egyhangúak!

Sokfelé, sokféle emberrel találkoztam, aki rockernek vallja magát, őszintén átérzi, büszkén felvállalja, és ismeri, és hallgatja a nem csak a nagy, de a kisebb rock bandák dalait is!

És van akiről meg sem mondanád, hogy rocker, mert teljesen átlagosan öltözik!

Szerintem egyáltalán nincs előírás, hogy kell kinéznie egy rockernek, hogy annak hívhassa magát!

A rock az a zenei stílus, ami nem feltétlenül öltözködés függő!

2012. aug. 15. 16:26
 13/15 anonim válasza:
Nagggyon odavagyok. Ha fordított nemekkel lenne az egész, és csávó lennék, te meg csaj tuti jönnék az átlagos "hol laksz? hány éves vagy?" szöveggel... De nem így van.
2012. aug. 19. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Rocker létemre nagyon bukok a hosszú hajú palikra :))) Főleg azokat a bakancsos, hosszúhaj-lófarkas pasikat csípem :D
2013. aug. 15. 09:59
 15/15 anonim válasza:
en imadom a hosszu haju sracokat foleg ha glam rockerek (ez is egy kulon iranyzat szoval egyaltalan nem neznek ki ugyanugy)
2015. jan. 3. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!