Milyen tetoválás?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,és szeretnék egy tetoválást, mert nagyon tetszik.de nem tudom mit tetováltatnék magamra. igen, tudom az örökre ottmarad, stb. és hogy nekem kéne tudnom mi az ami engem szimbolizál, vagy valamilyen szinten a része vagyok annak a dolognak, amit magamra varratok, jogos lenne, ha valaki ezt kommentelné. mégis azt kérem, hogy ötleteljetek, nektek mi tetszik? hol? és ha esetleg tudnátok egy-két szavas jelmondatokat mondani az "élet nagy igazságairól" vagy csak egy szó,ami sokat jelenthet, osszátok kérlek meg velem, mert nagyon tetszenek ezek az írott szövegek is:) vagy esetleg ilyen egészen pici jelkép, minta, vagy valami kis "rajz" mint pl. szoktak olyat, hogy egy szív,pisztoly,lepke,satöbbi, csak esetleg nem ilyen sablon.:) köszönöm.
2012. aug. 11. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha nem tudod, hogy mit akarsz, akkor hirtelen felindulásból vagy csak azért mert tetszik ne csináltass! Mégis milyenre gondolsz? Családszeretetről vagy állatszereteről vagy valamiről azért szóljon?
2012. aug. 11. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
szeretetről. életről. mindenről, ami szép
2012. aug. 11. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:
és főleg arról, hogy ne ítélj el másokat, mielőtt nem élted át azt, amit ő átélt. illetve önzetlen szeretetről, ilyesmi..
2012. aug. 11. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj a szalonba, és meséld el a tetováló művésznek ezt a problémádat, ő tud segíteni.
2012. aug. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!