A zselés műkörmöt is úgy teszik fel mint a rendes műkörmöt?
Nekem nagyon rossz emlékeim vannak a rendessel kapcsolatban, a műkörmös olyan vékonyra reszelte a körmeimet, hogy hónapokig a műköröm levétele után is vékony töredezett volt. Most viszont megint rágom a körmömet amiről korábban már sikerült leszoknom és szeretnék rá valamit ami megakadályozná.
A zselés előtt is szanaszéjjel reszelik, vékonyítják az ember körmét? Ugyanolyan káros?
köszi a válaszodat
én csak addig szeretném míg meg nem nő alatta a körmöm mert ha egyszer megnőtt akkor már nem rágom le, de addig is nem tud megnőni :(
A körmöt a műköröm (legyen az akár tipes, akár porcelán, akár zselés) NEM reszelni kell, hanem felbolyhozni, lemattítani.
Keress normális körmöst, aki nem szanaszéjjel reszeli a körmöd, hanem normálisan megcsinálja, és akkor nem lesz vele gond. Ha jól van megcsinálva a műköröm, akkor leszedés után nem is látszik, hogy valaha volt feltéve.
köszi:)
nekem nagyon látszott, és ráadásul fájt is ahogy csinálta
nem beszélve arról, hogy mind lepotyogott 2 héten belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!