Tényleg nagyon kövér vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
mell: 87
derék:75
csípő:92
vádli:39
comb:58
kar:31
Mit gondoltok? Sokan kellene fogynom? A karomat és a vádlimat hogy vékonyíthatnám?
2012. aug. 10. 00:04
1/25 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy nem annyira vészes, de egy kis formázás rád férne.
2/25 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, és nem kell fogynod, ergo nem vagy kövér. De úgyis jön majd pár jópofa, aki ledgadttoz, bálnáz, stb...
Magánvélemény!
3/25 anonim válasza:
Kicsit hihetetlenek az adatok :) Nekem több centi a csípőm mégis én vékony vagyok :) Semmiképp nem mondanám , hogy nagyon kövér vagy de mozgás rád férne és egy kis diéta! Narancsbőröd ha jól látom nincs azzal szerencséd van :) Kis akaraterő és kitartás és nagyon jó alakod lehet ! :)
4/25 anonim válasza:
Ne fogyjál csak egy kicsit sportolj:)
5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most nagyon rajta vagyok hogy összeszedem az erőm és csinosítok magamon.
Az adatokat akkor mértem amikor kiírtam a kérdést :)
Igen szerencsére nem vagyok nagyon narancsbőrös.. csak striák vannak rajtam :( De a képen pont nem látszódnak.
2012. aug. 10. 00:13
6/25 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de néha azért eljárhatnál futni.
7/25 anonim válasza:
hány kg vagy és hány cm? (csak magamhoz szeretnék viszonyítani). am szerintem nem vagy az
8/25 anonim válasza:
Elég duci vagy, diétáznod kéne és sportolni, tornázni, annyira sokat nem kell leadnod, szóval elég hamar összehozhatsz egy jó alakot ha odafigyelsz és teszel érte.
10/25 A kérdező kommentje:
163 cm vagyok és 69-70 kg. :S
2012. aug. 10. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!