Melyik hajszín áll a legjobban?
Figyelt kérdés
alapból világosabb barna a hajam, de már régóta szőkére festem. ha rám is jön a hajfestés, végül mindig visszatérek a szőkére. Most lesz az esküvőm 2 hónap múlva, szeretném a legjobb formámat hozni. Szerintetek melyik a legjobb?
(ha ráklikkelsz, nagyobb lesz a kép)
2012. aug. 10. 00:00
1/11 anonim válasza:
Nekem a szőke tetszik a legjobban.a sötétbarna se rossz,csak ahhoz szerintem kicsit barnulnod kellene!
2/11 anonim válasza:
világosbarna. szerintem a szőke kicsit öregít
3/11 anonim válasza:
szerintem a vörös ésa világosbarna.
4/11 anonim válasza:
szerintem egy még ennél is világosabb barna állna jól :-)
5/11 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a szőke!!
A barna nem áll jól. Szerintem meg pont a barna öregít!
(A szőke fiatalossá, vidámmá, szexissé tesz!)
Szőke! :)
6/11 anonim válasza:
szerintem meg egyértelmű hogy a vörös állt a legjobban:)
8/11 anonim válasza:
Nekem határozottan a világosbarna tetszik a legjobban. A szőke és a vörös a szemöldököd miatt nem, a sötétbarna pedig egy kicsit öregít.
9/11 anonim válasza:
szerintem a sötétbarna, de bármelyik is, semmiképp se a szőke, mivel elég szemöldökös-bajszos típus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!