Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Válaszolnátok néhány...

Fiúk! Válaszolnátok néhány kérdésemre?

Figyelt kérdés

Itt arról lesz szó, hogy kinek milyen a csaj ideálja. Mitől tartotok egy lányt egyedinek, gyönyörűnek? +

1. Szemszín?

2. Hajszín, hajhosszúság?

3. Testalak? (sportos, kevésbé sportos, molett, stb)

4. Műkörmök vagy természetes körmök, vagy csak körömlakk?

5. Ruha - sportos, divatos, szexi?

6. Egyenes vagy göndör haj?

7. Testmagasság?

8. Bőrszín - fehér, barna, átlagos, néger stb?

9. Smink - sok, minimális vagy abszolút semmi?

10. Mellméret, popóméret mennyire fontos ha megnéztek egy lányt?

11. Ékszerek, "egyéb" felesleges göncök?

12. Magassarkú, sportos cipő stb?

13. Vastag vagy vékony haj?

14. Leengedett vagy begumizott haj?

15. Természetes vagy festett haj?

16. Vékony vagy vastag száj?

17. Orr - kicsi, nagy, görbe, egyenes stb?

18. Vastag vagy vékony szemöldök?

Ne féljetek bővebben írni, szívesen olvasgatnám mik a vélemények! :) Csak bátran, ami még eszedbe jut, mindent. Köszi a válaszokat előre is!!!

2012. aug. 7. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
azt majd én eldöntöm, hogy mire válaszolok, és pont, hogy te böfögtél be ide egy nagy hülyeséget, én legalább a kérdésre válaszoltam kisfiú
2012. aug. 7. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Nah..,told tovább a biciklit,mert legörgetek olyan sallert,hogy a szemed csattogni fog!
2012. aug. 7. 18:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Csák Ányos, istenem olyan kicsinyes elméjű vagy. Persze, az alapvető szépség belülről fakad, és valaki csak akkor válik igazán vonzóvá a másik szemében, ha kívül-belül szimpatikus számára. De most ki beszél itt a barátságról, a szerelemről vagy bármi egyébről? A külső szépség akkor is fontos, ha te itt most le akartál mindenkit oltani hogy olyan nevetségesek vagytok... De kit érdekel mit gondolsz? Ártottam én a te világodnak, esetleg ronda a barátnőd, vagy unatkozol és jól be akartál szólni hogy menő legyél??? Vagy biztos nem szereted a külsőd. Engem tényleg nem izgat a te lelki bajod-problémáid, de ha nem tetszik ez a témakör akkor húzz innen! ;) A szépség relatív, ezért is vagyok kíváncsi minden véleményre, ki mit tart vonzónak, mert végtére is ebből alakul ki a szerelem, akárki akármit mond... gondolom egy számodra külsőre taszító, esetleg igénytelen lányba te sem leszel szerelmes -.- Na csá! :)
2012. aug. 7. 19:14
 14/16 anonim ***** válasza:

1. mind1

2. hosszú: fekete, vörös, szőke. rövid: fehér/szőke

3. átlagos/sportos. ne legyen duci

4. műköröm, vagy festett saját. lényeg h legyen ízléses, ápolt benyomás

5. divatos, elegáns. ne legyen p.csás és semmiképp se slampos.

6. egyenes

7. nálam alacsonyabb (<180 cm)

8. fehér (átlagos :D)

9. lehet rajta, igazából mind1, csak ne túl sok. engem nem zavar ha sminkel, inkább törődjön magával minthogy elhanyagolt legyen... én így gondolom... meg amúgy mindenki a sminkelt csajokra bukik aki mást mond az meg képmutató, egyszerűen egy szép természetes csaj nem tudja felvenni a versenyt egy szép, sminkelt csajjal, úgyh nem csak a rondáknak érdemes sminkelni.

10. természetesen megnézem de nem elsősorban ez számít. vannak pl alacsony, kismellű de végtelenül helyes lányok, szóval egy szép arc+kedves kisugárzás fontosabb!

11. ez is jó, árulkodik a hölgy ízléséről, ha szép és nem feltűnősködő akkor nőies is.

12. magassarkú! az a tuti. nagyon nőies, legjobban az egyszerűbb cipők tetszenek (fekete, piros egyszínű lakk, bőr tűsarkú cipő... ha ilyet visel egy csaj az máris jó pont :))

13. ezt nemtom :S lényeg h legyen szép, ápolt....

14. leengedett, sokkal szexibb

15. terméeszetes, de ha túl fakó színe van, legyen inkább festett

16. mind1

17. pisze

18. vékony

2012. aug. 7. 19:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Különben meg, ne írogassál baromságokat ide, hogy szűk-tág ez-az amaz. Minek kell a feszültséget kelteni, biztos van elég otthon!!? Neked fiam szép lehet a "környezeted", amilyen normálisan tudsz viselkedni te is... ilyen ember beszél a belső értékekről meg a környezetről, aki csak így tudja kifejezni magát, na pffff :D
2012. aug. 7. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:

1. Barna szem

2. Barna vällig vagy hätközepig

3. Testalak sportos, kb 50-55 kg

4. Lakkozott rövid körmök (azaz RÖVID utälom a hosszut fujj)

5. Ruha divatos, a lenyeg hogy tudjon öltözködni menjenek a cuccai egymäshoz.

6. Egyenes haj

7. Testmagassäg mind1, de ha mindenkeppen välasztani kell akkor 170

8. Börszine legyen barna, tehät magyarbarna, nem pedig cigäny. A fako sem jo szoval legyen egy kis szine:P

9. Smink minimälis

10. Mellmeret 75b, szoval semmiesetre sem nagy, hanem egy szep formäs kicsi:) Popomeret: a magassäg es testtömeg adja mär hogy nem tul nagy, inkäbb pici, de ne is legyen deszka.

11. Ekszereket nem szeretem, de vannak olyan ruhäk, amikhez elengedhetetlen kiegeszitö, tehät akkor az a ruha resze.

12. Buliba magas, egyeb helyre sima sneaker, tehat alkalomhoz illöen.

13. En meg csak arrol hallottam hogy keves vagy sok haj, de a keves az nem szexi akkor mär legyen erös dus ha a ket veglet között kel välasztanom egy sima ätlag az ideäl.

14. Ha mindig össze van kötve az uncsi de az is ha mindig le van engedve tehät vältozatosan. Am összkepfüggö.

15. Termeszetes, mert ha lenöl a festes akkor az undorito:S

16. öhmm mind1 legyen mondjuk vastag vagy vekony nem inkäbb vastag

17. orr tökmind1, csak ne legyen az orrnyereg homoru, mert azt nem szeretem egy közepes egyenes orr megfelel:)

18. Vekony szemöldök:P Nem szeretnem egy csajon ha az en szemöldökömnel vastagabb van neki:P

Az eddigi elettapasztalatom ezekre az informäciokra volt eleg, valszin ilyen läny nincs, de nem is ragaszkodom hozzä, az összkep sokkal fontosabb.

2012. aug. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!