Sikítamacska kérdése:
Egyik fogam nagyon kiáll és a fogorvos meg állapította hogy műteni kéne szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy fogam elől ami eléggé kiáll és zavar nagyon , meg csúnya is. Voltam vele fogorvosnál azt mondta hogy egy fog szabályzó kéne de mivel megállapította hogy mély harapásom is van vagy mim meg kéne műteni az alsó állkapcsomat és kicsit előrehúzni.Nos mivel ezt én ku**ára le sza*om mert a többi fogammal nekem nincs is bajom és azok jól helyezkednek el és engem csak az az 1 zavar azon gondolkoztam kihúzatom és rakatok be egy műfogat. Menyi lenne egy műfog , mik a veszélyei jó ötletnek tartjátok?2012. aug. 7. 01:56
1/1 anonim válasza:
egy kép jó lenne, h lássam a helyzetet, de mindenképp rakasd fel a fogszabit, főleg ha mélyharapásod van, ne legyél ilyen igénytelen, h k...ára lesza...od meg ilyeneket hogy írhatsz a saját egészségeddel kapcsolatban?? a fogszabi rendberakja a harapásod is, nem csak esztétikai funkciója van, sőt elsősorban nem az, ha nem rakatod fel,10-15 év múlva szépen lekopnak az alsó fogaid, aztán csináltathatod az egész fogsorod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!