Lányok! Mi a véleményetek a külsőmről? 10 pontos skálán mennyit adnátok?
Figyelt kérdés
Min kellene változtatnom?
20 éves vagyok, magasságom 185cm, testsúlyom 65kg,
vállszélességem 112cm, derekam 81cm.
2012. aug. 6. 19:43
12/26 anonim válasza:
Nincs kint egy kicsit az a kulcscsont?
13/26 anonim válasza:
a válla körbe annyi.
Nekem is annyi 115cm és ugyanígy nézek ki, csak egy kicsit husosabb vagyok meg izmosabb mondjuk. +20kg
15/26 anonim válasza:
nyilván itt mindenki 100 kilós izomállat igaz?
16/26 anonim válasza:
Miért kellene híznia? Ha ő így érzi jól magát, és egészséges, akkor miért kellene felszednie pláne 20 kilót (ami azért elég sok)? Szerintem ez a súly teljesen megfelelő, én, mint nő, kedvelem a vékonyabb, nyurgább alkatot, ráadásul neki még természetes kis izomzata is van, nem csont és bőr. Szerintem tökéletes úgy ahogy van. Főleg, hogy gondolom fiatal is, majd ráér felszedni azokat a kilókat évtizedek múlva is. De persze gyakorin mindenki megmondja a "frankót".:) Csak a rosszindulat és az irigység ne csöpögne ennyire...
17/26 anonim válasza:
112 cm?
Egy beltéri ajtó 65-80 cm. Úgy közlekedsz, hogy minden ajtónál elfordulsz 90°-ot?
18/26 anonim válasza:
A kerületére értette egyértelműen. Nevetséges, hogy már többen is rápörögtetek erre, ahelyett, hogy gondolkoznátok.
19/26 anonim válasza:
Jézusom de hülye itt néhány ember.. A válla körbemérve 112 cm... Egyébként egy kicsikét híznod kéne, de teljesen rendben vagy 10/9 :)
20/26 A kérdező kommentje:
Természetesen vállnál a kerület annyi.
A 185-ös magassághoz a testtömeg index táblázat szerint
65 és 85 kg között van az ideális testsúly.
Tehát 20 kg tényleg nagyon sok, az már a túlsúly határa.
De +5 kg izom tényleg kellene.
2012. aug. 6. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!