előre megmondom, hogy lány vagyok.:) én leginkább a szinedre vagyok irígy, szolizol?:D ha igen milyen gyakran? ez tökéletes szín, tényleg. a többi irígy csicskára meg ne figyelj. szerintem egyáltalán nemvagy narancsbőrös, vagy csak tényleg alig. és én a nagy szőrt se látom, már ne haragudjatok. de ha már ilyenbe is bele tudtok kötni, akkor nem csodálkozom, hogy sok lány miért nincsen megelégedve magával. Atyám.! mindenben a hibát kell keresni? szerintem irigylésreméltó segge van, tényleg. ez az én véleményem. ja és nem vagyok lezbi.
amúgy meg szerintem egyáltalán nem ribanc. azért mert náévtelenül feltett a fenekéről képet? ugyanmár. úgysem fogjátok soha megtudni, hogy ki ő, akkor meg? ezzel nem megy feljebb vagy lejjebb a ranglétrán és nem lesz tőle menőbb rajabb, vagy ilyesmi. csak kiváncsi volt, én is az vagyok. ettől nem lesz valaki ribanc.. ennyi.
#41 én volt olyan, hogy a csajt a seggéről ismertem meg, mert csak az látszott belőle. :O xD Bár neki olyan jellegzetes csúcsos segge van..
A színedet énis imádom, nemtudom hogy csinálod! :O Ha én kifekszek a napra, akkor vagy bantunéger színem lesz, vagy csak megégek. :( Szolizni nem járok, na de mindent elkell egyszer kezdeni.
Jósegg. ;D
17/L
37-es vagyok
visszaolvastam a kommenteket, és szánalmas amit pár ember művel itt. szerintem semmi baj nincs vele, hogy kirakott egy képet a fenekéről. ezt nem azért gondolom így, mert milyen jó nézegetni (na jó ezért ez se utolsó szempont :D), de ha pl. a tükör előtt feszítgető kis f*sszopókat nem szólják le, ha kirak egy képet, hogy "milyen a testem?", akiknek egyébként köze nincs a sporthoz (én is edzem, és a nagyrészüknél izmosabb is vagyok), csak keménykedni akarnak, akkor nehogy már leb*sszátok szegény lányt, mert ki mert rakni egy képet a fenekéről. amin ráadásul nem is látszik az arca. az, hogy ez nem ilyen oldal az szerintem egy hülyeség, mert ilyen "kivertem fejenállva, lehetek-e terhes?" kérdések között, nem hiszem, hogy ez zavaró lenne. lehet hogy hosszú lett, csak muszáj volt ezt leírnom, mert páran elég hülyeségeket írnak. lehet lepontozni, mert úgy látom ezt az előző válaszomnál is megtette pár verébarcú.
jajjj mennyi idiota:) ne is figyelj rájuk...
szépszép....de lehetne kerekebb nem? gyurj rá:) és tökéletes lesz..mondjuk tényleg nem ártana oldalrol is egy kép.....vagy h több látszodjon a testedből...lábadbol meg a hátadbol...jobban kivehető, hogy milyen:)
24L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!