21/26 anonim válasza:
mégis mi értelme lenne kirakni egy képet egy lányról és azt kérdezni szép-e ha nem is te vagy? :)
de gondolom ha minden válaszban az állna hogy: "Úristen csodaszép, ilyen szépet még sosem láttam" és stb. akkor te lennél a képen.
egyébként szerintem nem szép, akár te vagy a képen akár nem 15/L
22/26 anonim válasza:
na de valld be az igazságot légyszíves, te vagy a képen vagy nem? akkor se derül ki a neved meg ilyesmik, azt nem tudja meg senki. szerintem nagyon is szép vagy, a többi válaszoló nagyrésze is csak azért mondja hogy nem mert irigyek. attól függetlenül megértem ha valakinek nem tetszel, mert más ízlése van, de szerintem csúnyának akkor se vagy csúnya.
23/26 anonim válasza:
Szép és akárki is ő (mert állítólag nem Te :) ) akkor csak úgy mellékesen a göndör haj jobban áll neki! ;)
24/26 anonim válasza:
01:54 vagyok
Azért nem kicsit gyanús, hogy a kérdést Augusztus 5.-én raktad fel és a kép is pont aznap lett feltöltve kepfeltoltes.hu-ra :P :D
25/26 anonim válasza:
Smink nélkül lenne igazán szép :)
26/26 anonim válasza:
bulikon jó a köcsög csávókáknak ilyen van mindnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!