Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a csaj?

Szerintetek szép ez a csaj?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. aug. 5. 12:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

mégis mi értelme lenne kirakni egy képet egy lányról és azt kérdezni szép-e ha nem is te vagy? :)

de gondolom ha minden válaszban az állna hogy: "Úristen csodaszép, ilyen szépet még sosem láttam" és stb. akkor te lennél a képen.

egyébként szerintem nem szép, akár te vagy a képen akár nem 15/L

2012. aug. 6. 16:59
 22/26 anonim ***** válasza:
na de valld be az igazságot légyszíves, te vagy a képen vagy nem? akkor se derül ki a neved meg ilyesmik, azt nem tudja meg senki. szerintem nagyon is szép vagy, a többi válaszoló nagyrésze is csak azért mondja hogy nem mert irigyek. attól függetlenül megértem ha valakinek nem tetszel, mert más ízlése van, de szerintem csúnyának akkor se vagy csúnya.
2012. aug. 6. 17:49
 23/26 anonim válasza:
Szép és akárki is ő (mert állítólag nem Te :) ) akkor csak úgy mellékesen a göndör haj jobban áll neki! ;)
2012. aug. 7. 01:54
 24/26 anonim válasza:

01:54 vagyok

Azért nem kicsit gyanús, hogy a kérdést Augusztus 5.-én raktad fel és a kép is pont aznap lett feltöltve kepfeltoltes.hu-ra :P :D

2012. aug. 7. 01:56
 25/26 anonim válasza:
Smink nélkül lenne igazán szép :)
2012. aug. 12. 14:13
 26/26 anonim ***** válasza:
bulikon jó a köcsög csávókáknak ilyen van mindnek :D
2012. okt. 9. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!