Harisnya kérdés: Lányok, valaki próbálta már?
Tegnap este egy Tisza parti nyaralóban voltunk egy baráti összejövetelen. Estefele, amikor már elkezdett alkonyodni, felvettem egy 8-denes harisnyát, mert a vízparton volt annyira hüsi, h elfért rajtam, meg amúgy se szeretem, ha nincs rajtam semmi harisnyaféle.:) Mivel egész éjjel nem aludtunk, így át sem öltöztem, el is felejtettem, h van rajtam harisnya (hiába, ez a 8Denes harisnyák nagy előnye, h alig lehet érezni a lábon..).
Csakhogy hazafele bementünk az egyik város központjába körbenézni, és akkor már igencsak meleg volt. Már majd meg sültem, amikor találtunk egy szökőkutat. Mondom a kedvesemnek, h üljünk már le elszívni egy cigit a szélére. Le is ültünk, én meg kaptam le a cipőt átfordultam a víz felé, és fél lábszárig bele a vízbe..:) Hatalmas megkönnyebbülés volt. Mire visszaértünk a kocsihoz(15perc) a harisnya fullra megszáradt, de felmelegedni még nem tudott, így visszafele már egyáltalán nem volt melegem. Kár, h erre még csak most jöttem rá, mert egyszer kétszer azért okozott kellemetlenséget a harisnyamániám..:) De ezek után, ha kezdene kellemetlenül érinteni a meleg és a harisnya párosítás, csak keresek egy kutat, bevizezem a lábam(kb úgy, mint amikor a papucsos csajszik lábat mosnak, ha már elég szutykos a talpuk:))és egy fél óráig kellemesen hüsi lesz.:)
Mi a kérdés?:) nem mondom bátor vagy, melegben harisnya :D
én hideg időben is gyűlölöm, nyáron meg semmi pénzért...:S
Ez a lábizzadás vs harisnya dolog eléggé tévút. A vékony harisnyák nyáron sem melegítenek, mert olyan semmi kis vékony anyaguk van, hogy a levegő simán átjár rajta. A lábfej meg nem a harisnyától izzad. Aki lábizzadós típus, annak mindenféle harisnya meg zokni nélkül is ugyanúgy izzad a lába, mintha ezek valamelyike lenne rajta.
Én nem vagyok lábizzadós típus, és nyáron sem probléma a vékony harisnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!