Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Harisnya kérdés: Lányok,...

Harisnyababee kérdése:

Harisnya kérdés: Lányok, valaki próbálta már?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy Tisza parti nyaralóban voltunk egy baráti összejövetelen. Estefele, amikor már elkezdett alkonyodni, felvettem egy 8-denes harisnyát, mert a vízparton volt annyira hüsi, h elfért rajtam, meg amúgy se szeretem, ha nincs rajtam semmi harisnyaféle.:) Mivel egész éjjel nem aludtunk, így át sem öltöztem, el is felejtettem, h van rajtam harisnya (hiába, ez a 8Denes harisnyák nagy előnye, h alig lehet érezni a lábon..).

Csakhogy hazafele bementünk az egyik város központjába körbenézni, és akkor már igencsak meleg volt. Már majd meg sültem, amikor találtunk egy szökőkutat. Mondom a kedvesemnek, h üljünk már le elszívni egy cigit a szélére. Le is ültünk, én meg kaptam le a cipőt átfordultam a víz felé, és fél lábszárig bele a vízbe..:) Hatalmas megkönnyebbülés volt. Mire visszaértünk a kocsihoz(15perc) a harisnya fullra megszáradt, de felmelegedni még nem tudott, így visszafele már egyáltalán nem volt melegem. Kár, h erre még csak most jöttem rá, mert egyszer kétszer azért okozott kellemetlenséget a harisnyamániám..:) De ezek után, ha kezdene kellemetlenül érinteni a meleg és a harisnya párosítás, csak keresek egy kutat, bevizezem a lábam(kb úgy, mint amikor a papucsos csajszik lábat mosnak, ha már elég szutykos a talpuk:))és egy fél óráig kellemesen hüsi lesz.:)

2012. aug. 5. 11:05
 1/3 anonim válasza:

Mi a kérdés?:) nem mondom bátor vagy, melegben harisnya :D

én hideg időben is gyűlölöm, nyáron meg semmi pénzért...:S

2012. aug. 5. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Én férfi harisnyaviselő vagyok, nyáron is gyakran használok, de ilyen még eszembe se jutott, hogy harisnyás lábammal beleálljak egy szökőkútban))))))Egyébként én 40 denes harisnyákat használok, de nem szokott benne melegem lenni.
2012. aug. 16. 11:51
 3/3 Fülünyúl ***** válasza:

Ez a lábizzadás vs harisnya dolog eléggé tévút. A vékony harisnyák nyáron sem melegítenek, mert olyan semmi kis vékony anyaguk van, hogy a levegő simán átjár rajta. A lábfej meg nem a harisnyától izzad. Aki lábizzadós típus, annak mindenféle harisnya meg zokni nélkül is ugyanúgy izzad a lába, mintha ezek valamelyike lenne rajta.

Én nem vagyok lábizzadós típus, és nyáron sem probléma a vékony harisnya

2012. aug. 21. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!