Mi a véleményetek a testemről?
Ha kérhetem CSAK normális válaszokat adjatok! (pl.: tetszik, nem tetszik stb...) Köszi ;P
6. ?
19 vagyok.
Ez attól függ hány éves vagy. Egy 14-5 éves lányhoz képest normális. Ha 18+ vagy akkor kis gáz van veled, mert deszka maradtál.
Ha szeret a fiúd, akkor mondjuk úgy sem fog számítani. Ne aggódj ezen.
ooooooh kis naiv :D dehogyis nem ... de még mennyire h oszt meg szoroz sőt még gyököt is von.
baromi rossz minőségű a kép az árnyékok is naon rosszul vetődnek + a szög is pocsék szóval maga a kép mérhetetlenül pocsékul sikeredett szóval ha esetleg tévedek akk bocs:
hasad szimpatikus a csípőd talán 1 árnyalatnyival szélesebb [1-2 centiről beszélünk] lehetne de hát ez csontozat kérdése is. bár a kezed pont rossz helyen van így nem tudom belőni a derék és a csípő arányát.
a lábaid már amennyit látni belőle tetszetősek:) pont jók.
nyakadból amennyit látni az is szép
a melleid szépek esetleg 1 árnyalatnyi + nem árthat [de szerintem a rossz szög tehet róla]
a felkarod / vállad 1 picit lehetne vékonyabb de ez már az én "defektusom" :D persze nem sokkal épp annyival h azért még véletlenül se legyen jól kivehetőek az ízületek.
alkar/kéz teljesen jó.
kulcscsont ebből a szögből fincsinek tűnik :)
összességében szép.
squirrels must die!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!