Van valakinek microdermalja? Azt hogy csinálják?
"A microdermal egy "egypontos" piercing, ami úgy néz, mint egy nagyon kicsi transdermal implantátum, de behelyezése olyan egyszerű, mint egy szimpla piercingnek. A testen szinte bárhová elhelyezhető, és hosszú távon biztonsággal viselhető. Anyaga titánium, így nagyon könnyen begyógyul." ( [link]
Nekem nincs, de szeretnék! Remélem valamennyit segítettem... :$
16L.
nincsen.
[link] nézd meg ezt a képet, ez alapján elmagyarázom.tehát ami bal oldalt van, az a lapos fém, az megy be a bőr alá.ez a talp nem engedi az ékszert kiesni.látható benne egy menet, amibe olyan fejet lehet csavarni, amilyet csak akarsz..tehát egyik nap csavarhatsz bele mondjuk csillagot, másik nap virágot, anélkül, hogy ki kellene vetetned.
második vagyok.nem tudom, fáj-e..valamennyire nyilván, de szerintem gyorsan megvan.
ha lány vagy, akkor a melleid között jól nézhet ki (+védett).a microdermalnak amúgy pont az a lényege, hogy akárhova rakathatod, szóval csak a fantáziád szab határt.
Első vagyok, énis szeretnék!! :D Arcba, mert nekem csak ott tetszenek a pc-k(van is pár) vagy kézfejen. :D
Microdermal-t is arcba a szememhez szeretnék vagy alulra, vagy oldalra.. :D
16L.
Azért nem fáj, mert lidocain injekciót kapsz (jó esetben). Bár vannak youtube-on olyan videók, ahol érzéstelenítés nélkül csinálják, érdekes arcokat vágnak egyesek... :D
Így készül: Van egy kis henger alakú fém, aminek éles a széle, olyan, mint a tű, csak nem átlósan van élesítve, hanem merőlegesen (valahol csak egy egyszerű tűvel csinálják, de ez precízebb), amit elkezdenek sodorni a bőrödön, hogy kilyukadjon, utána egy tű segítségével oldalra döfnek két irányban a lyukba (ez azért kell, hogy a piercingnek kialakítsák a helyét, de ezt is néhol el szokták hagyni), majd egy fogóval megfogják a microdermalt, belekanyarintják a bőr alá a hosszú végét, majd teljesen belenyomják. Ennyi. Két hét után beforr, de addig vigyázni kell rá. Én most készülök a hüvelyk és a mutató közé, de még fűzöm a páromat! :D
Gondoltam a végére bebiggyesztem a lyukasztót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!