Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? ( (lent) L/13

Mit tegyek? ( (lent) L/13

Figyelt kérdés
Van egy gondom..még hozzá hogy nincs önbizalmam :/ nagyon nem tartom magam szépnek ha még ez nem lenne gond de valahogy a fiúk sem szimpatizálnak velem..tudom hogy még fiatal vagyok és hogy előttem az élet de ebbe a mai világba,ha nem vagy szép és nincs fiúd akkor nem is létezel..
2012. aug. 4. 23:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Írhatsz levelet,szívesen beszélgetek erről és ha tudok segítek is:) 16/L
2012. aug. 5. 01:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudod kedves, ez nagyon nagy butaság: " de ebbe a mai világba,ha nem vagy szép és nincs fiúd akkor nem is létezel.." :)

Én sem vagyok szép, nekem sem volt 13 évesen pasim, sőt, 16 éves koromig egyáltalán... Most meg van férjem és álmaim munkáját végzem, és tudod meg lehet nézni azokat a lánykákat, akik 13 évesen szépek voltak és volt pasijuk... Sőt, azokat a fiúkat is, akik a legmenőbbek voltak az iskolából. Nagy részük elkallódott, a "széplányok" közül többnek becsúszott a baba idejekorán, és még sorolhatnám.

Természetesen egy szép ember is lehet sikeres, olyan is, akinek 13 évesen pasija van, de inkább azt akarom mondani ezzel, hogy semmire nem biztosíték. 13 évesen nincsenek leosztva az élet lapjai, nagyon sok lehetőséged van arra, hogy boldog és értékes ember legyél, csak még a korod miatt nem tartasz ott, hogy ezek az ajtók kinyíljanak előtted.

2012. aug. 5. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!