Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valakinek bejön ez az alak...

Valakinek bejön ez az alak (srácok)? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Alacsony vagyok, és valljuk be, nem vagyok '20 kg'

2012. aug. 4. 15:52
1 2
 11/18 Judas137 válasza:
0%
Alul mi van? Készítettél már arról is fotót buggyos naci nélkül. Volt fugázás? Milyen étrenden él az illető?
2012. aug. 4. 16:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Most írnám azt,hogy fiatal vagy és ahelyett,hogy olyat keresel aki túlsúlyosan is elfogad,inkább étkezz egészségesen és sportolj,mert ez a bél így elég csúnya látvány..DE!

Mivel mindenki lehurrog,hogy a molett is szép és nem kell anorexiásnak lenni(anyámborogasss!)így azt mondom az a kis háj nem árt,egyél nyugodtan,vannak olyan pasik,akiknek mindegy,csak lyuk legyen.

2012. aug. 4. 17:23
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
nekem bejössz.
2012. aug. 4. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez a gatya borzalmasan előnytelen, így is alacsony vagy minek nyomod magad össze?
2012. aug. 4. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát bmeg nem vagy 20 kg, de annyit simán belefostál abba a gatyába. Embeeeeeeeeeer miket nem hordanak már.
2012. aug. 5. 03:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az alakoddal semmi baj sincsen, de kérlek szépen, mi ez az öltözet? :D

A trikón kívül hagyíts ki azonnal mindent és vegyél normális ruhákat! A buggyos pizsamanadrág és az a szatyor nagyon odavág :DD

2012. aug. 5. 19:17
 17/18 anonim válasza:
Nekem be ha megmondod a korod akár járhatnánk is?!
2012. aug. 7. 15:16
 18/18 anonim válasza:
Szia! Bocsi a kérdés már nem aktuális, de nem Szabiná-nak hívnak véletlenül?
2012. aug. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!