Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érzékeny bőröm van, hogy...

Érzékeny bőröm van, hogy védekezzek?

Figyelt kérdés
Eszméletlen kemény a víz, ahol lakok és a páromnál is. Annyira elviselhetetlenül vakaróznom kell tőle, hogy nem egyszer vérzett is. Mit tanácsoltok, mivel lehetne ez ellen védekezni?
2012. aug. 4. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
érdekes vagy...
2012. aug. 4. 10:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyéni, sok dolgot kikell próbálni, és ami a legjobban beválik, azt kell használni.

Például anyu "férfi Adidas samponos" tusfürdőt használ, az nagyon jó a bőrének.

Nekem (28/f) is nagyon érzékeny/kényes a bőröm, borotválkozás után sokat szenvedtem régen: kipróbáltam minden vackot, az olcsóbbtól, a legdrágább Loréal termékig, de semmi sem segített igazán, égett-fájt az arcbőröm. Egyszer jött 2 pattanás az arcomra. Nővérem "Garnier Skin Naturals Pure Active 24 órás hidratáló krém Pattanások ellen" nevű krémjét kipróbáltam. Annyira jó bőrnyugtató hatása van, hogy a legjobb számomra. És 2 pattanás miatt teljesen véletlenül jöttem rá erre. Szóval borotválkozás után ez a Garnier krém csodákat tesz, jobb, mint bármi más.

2012. aug. 4. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!