Melyik parfum hasonlit az oriflames Divine-hey?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 01:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem az Avon Incandessence. Én meglepődtem, de amikor megszagolom mindig eszembe jut, hogy ez olyan mint ami nemrég fogyott el a divine. :)
Nem tudom mások szerint is így van-e először vegyél egy kis roll-on miniparfümöt 9 ml és kb 700-900 forint szokott lenni.
A divine sensualt nem ajánlom, szerintem közük nincs egymáshoz és nekem az nem jött be.
2/5 anonim válasza:
Ízlések és pofonok... Nekem a kedvenc parfümöm a Divine Sensual!:-)
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a divine sensual is,de arra voltam kivancsi,hogy mi az ami hasonlit ra.Ha valaki tudja legyszi irja meg!az avonos parfum szerintem nem hasonlit,olyanom is van.
2009. aug. 13. 12:01
4/5 anonim válasza:
Avon Eternal Magic. Szerintem...
5/5 Levander válasza:
Talán már azóta láttad, de több Divine termék is kijött és szinte két-három katalógusonként vannak új illatok és egyre jobbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!