Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Átlagosból "Jó nő"?

Átlagosból "Jó nő"?

Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan, hogy egy ismerősötöket sokáig nem láttátok, majd mikor újra találkoztatok teljesen megváltozott külsőleg pozitív irányba? Mit gondoltok ilyenkor?

2012. aug. 3. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem ismerősöm van, hanem mén magam. Általános iskolába nyuszi fogam volt és dagi voltam. AMikor volt a 10éves oszt.találkozónk,meg hosszú szőke hajjal mentem, a fogaim is szabályozva voltak és a mindennapi sport is megtette a hatását. :)) A többiek csak kirigykedtek, azt mondták a házasság tett nekem jót. Szerintem csak az, hogy felnőttem :)
2012. aug. 3. 22:36
 2/5 Bratilla ***** válasza:
Épp most tapasztalok sok-sok ilyet a környezetemben. :) Nem is véletlen, a Nuskin van a dologban. :D Egyébként én olyankor először meglepődök, és inkább csak elismerő gondolataim vannak, meg hogy "Nem is emlékeztem, hogy ő ilyen szép/helyes." :)
2012. aug. 3. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Kicsit én is ilyen helyzetben vagyok. Nem rég kezdtem el többet foglalkozni a sporttal és hát lefogytam 15kg,szép lassan bár nem teljesen hiszek a tükörnek, de egyre több pasi figyel fel rám :) Kicsit furcsán reagálom le, hogy dicsérnek, nem voltam hozzászokva. Mondjuk azért ez ad erőt, hogy tovább csináljam amit elkezdtem.
2012. aug. 3. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

valamilyen szempontból én is ide tartozok, de nem testi, hanem lelki fejlődés miatt.

Nekem úgymond mindig is jó volt az alapanyag, mert vékony voltam világ életemben, elég szép homokóra alakom is van, vékony derékkal, de annyira padlón volt az önbizalmam, h rejtegettem magam ilyen bő ruhákban, meg tényleg nagyon rosszul voltam. Aztán elkezdtem elfogadni magam, és holott uúgy nézek ki, mert se hajszín, se drasztikus fogyás nem történt, sőt sokkal kevesebb sminket használok, és kicsit nőiesebb, és önmagam lett az öltözködésem, és sok visszajelzést kapok h jól nézek ki. Pedig külsőre kb semmi változás, csak annyi h szeretem a testem, és ha tükörbe nézek szépnek látom magam. Volt barátnőm, aki látta a változásomat és nem tudta elviselni, neki jó volt mikor bő ruhákba jártam, és nem néztem ki jól, mert jobbnak érezhette magát, de mikor kinyíltam, felszívódott.

Vannak barátnőim, akik egyszerűen utánozni akarnak, ezt hol vetted, ez milyen márka stb de nem veszik észre h a tárgyak miatt nézek ki jól, csupán azért mert jól érzem magam a bőrömben.

2012. aug. 4. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok az előttem szólóhoz. Általánosban énis csúnyának éreztem magam, mindenki cikizett, a padlón volt az önbizalmam. Pedig próbáltam beilleszkedni. Aztmondták, hogy menő a rövid haj, levágattam, és azért csúfoltak utána stb... Aztán elkerültem gimibe, és a más környezet jót tett nekem. Szépnek éreztem magam, és megnőtt az önbizalmam. Derékig érő hullámos hajam van most, és mindenki dícsér, hogy milyen szép vagyok. Annyi az egész, hogy elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, és jól érzem magam a bőrömben. Mostmár nem én próbálok követni embereket, hanem ők engem. Ez az egész csakis fejben dől el.:)
2012. aug. 4. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!