Átlagosból "Jó nő"?
valamilyen szempontból én is ide tartozok, de nem testi, hanem lelki fejlődés miatt.
Nekem úgymond mindig is jó volt az alapanyag, mert vékony voltam világ életemben, elég szép homokóra alakom is van, vékony derékkal, de annyira padlón volt az önbizalmam, h rejtegettem magam ilyen bő ruhákban, meg tényleg nagyon rosszul voltam. Aztán elkezdtem elfogadni magam, és holott uúgy nézek ki, mert se hajszín, se drasztikus fogyás nem történt, sőt sokkal kevesebb sminket használok, és kicsit nőiesebb, és önmagam lett az öltözködésem, és sok visszajelzést kapok h jól nézek ki. Pedig külsőre kb semmi változás, csak annyi h szeretem a testem, és ha tükörbe nézek szépnek látom magam. Volt barátnőm, aki látta a változásomat és nem tudta elviselni, neki jó volt mikor bő ruhákba jártam, és nem néztem ki jól, mert jobbnak érezhette magát, de mikor kinyíltam, felszívódott.
Vannak barátnőim, akik egyszerűen utánozni akarnak, ezt hol vetted, ez milyen márka stb de nem veszik észre h a tárgyak miatt nézek ki jól, csupán azért mert jól érzem magam a bőrömben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!