Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol/Hogyan tudnék megtanulni...

Hol/Hogyan tudnék megtanulni krémeket (arcápolók és más kencék), sminkeket készíteni?

Figyelt kérdés
Az interneten nagyon sok helyen látom (főleg videómegosztókon látványosak)ahogy mások megosztják, hogy hogyan készítenek el kozmetikumokat(mindenfélét láttam már: ajakbalzsam, szájfény, ajakszínező, alapozó, szemfesték, púder, arckrém, testápoló, pakolások, dezodor, szappan, sampon, fürdőgolyó, még parfümöt is készítettek). Én is szeretnék ilyeneket készíteni, ilyen tudásra szert tenni. Érdekelne, hogy hol lehet ilyesmit professzionálisan tanulni. Meg könyveket is szeretnék beszerezni, angol nyelven is örülnék, ha lennének ilyen könyvek, magyarul sajnos nemigen találtam.

2012. aug. 3. 21:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!