Szerintetek jók ezek az összeállítások?
Figyelt kérdés
[link] [link] [link] /pretty%20pink.jpg [link] /2%20(2).jpg [link] A ruhákat nem én állítottam össze!!!!!!!!!2012. aug. 3. 15:49
1/5 anonim válasza:
1
Már majdnem az épp "divatban lévő" legbénább ruhák gyűjteménye. A szandál helyett még eseteg egy Crocks papucot, és akkor tényleg az lesz. Ez a kezeslábas valami részes, a szatén susidzseki prolis, a síszemüveg szemcsi meg már eléggé lejárt lemez...
2, A kék és a lila játéka még izgalmas is lehetne, de csak akkor ha a kettőből legalább egy többször megjelenne. Pl. egy lila virág a zakón.
A koptatott farmer már legalább 10 éve gáz, a lila táska meg ronda
3 Not found
4, Jó ötlet, csak kicsit túljátsza ezt a reagge életérzést. Mondjuk egy fekete gatyával (akár basanadrág ha a póló szűkebb lenne) és egy egyszínű sapival jobb lenne. A táska túl elegáns ehhez a stílushoz, inkább valami szövet szatyrot kéne választani. Egyébként jó.
2/5 anonim válasza:
aaaaa, nekem egyiksem tetszik. az egyik vagy túl gicces, vagy túl sok a kiegészítő, vagy túl sötét vagy túl tinis.
3/5 A kérdező kommentje:
ht nekem tetszik
2012. aug. 11. 12:39
4/5 A kérdező kommentje:
nekem is tetszik és tudom is hogy honnan szedted le ezeket az összeállításokat ezeket mér én is raktam ki
2012. nov. 6. 20:54
5/5 A kérdező kommentje:
hihi
2012. nov. 6. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!