Szerintetetk 169cm-es magassaghoz es ehhez 53 kilohoz normalisak ezek az ertekek?
Figyelt kérdés
Egyebkent minden nap aerobic edzest tartok,van hogy kettot is,futok napi 8km-t,van hogy reggel es este is lefutom,illetve TRX edzeseket is tartok,es jogazom.
Az ertekeim pedig: mell:85cm;csipo:59cm;derek:87;comb:52cm.
2012. aug. 3. 07:54
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem túl kevés a magasságodhoz képest a súlyod. (Én 171 vagyok és kb ugyanennyit nyomok.De ez nálam inkább a genetikának köszönhető) Ezt azért olvasd el: [link]
12/13 A kérdező kommentje:
Nem is a sulyom volt a problema. Es en nagyon jol ismerem a testem illetve annak mukodeset..sokkal inkabb a nem kajalas es a sok edzes. Ehhez termexzetesen koszonom szepen az online segitseget,de ezt is eleg reg ota tudom magamrol..marmint hogy exorexiaban "szenvedek" de nem teljesen. Hiszen hanytatni soha nem hanytatnam magam. Bulemias sosem voltam,anorexia nervosa meg jelenleg is fenn all,csak probalom mikuszobolni epp a sok edzessel. Viszont attol nagyon tartok hogy nem fog menni es elindul errol a talan meg normalisnak mondhato sulyrol lefele. Es akkor viszont meg sem all..tehat rajtam izom csont es bof van leginkabb. Ettol nagyon felek,mert neha mareszreveszem a korai csontritkulas tunteit..a sportorvosom is ettol felt. De neki sem merek/akarok szolni hogy erzem is mar. Nem orul..kiszamoltuk es egy nap ennyi edzeshez-eztis megprobaltuk osszesiteni,persze nem atlagolhato,mert an mikor ketszer futom le a 8km-t egy nap van hogy ket-akar harom aerobicot tartok,es ezek kozott harom-negy sracot edzek le TRX-el. Es hajnalban kelek hogy jogazhassak egy orat. Az fix..felek egyszeruen. Nem baj..megprobalok valamit tenni..koszonom szepen igy utolag is a valaszaitokat. Teganp azert nem vaalszoltam,mert tegnap elott delutan elhivtak egy napra edzoskodni a Balatonra..nagyon jo volt,orultem. Meg egyzser
2012. aug. 4. 15:53
13/13 A kérdező kommentje:
Ja igen,látom hogy elírtam,most így utólag javítom is: a derekam 59 cm és a csípőm 87 cm.:)
Bocsi :)
2012. aug. 6. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!