Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri ezt a póthajat megvásár...

Megéri ezt a póthajat megvásárolni? (megszólásokat köszönöm nem kérek)

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 2. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem baromi ronda, és drága.
2012. aug. 2. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
árat tekintve nem rossz, mert vannak drágábbak is. amúgy tényleg ronda és ha a képen az a haj van, amit elad, akkor elég gyér
2012. aug. 2. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
a vége nagyon elvékonyodik tiszta hézagos. kb 10 cm-t le kéne belőle vágni hogy normális legyen. szerintem ne vedd meg. a másik látatlanban sosem szabad venni mivel rád tukmálják a szart és nem fogod tudni kezelni. az indiai haj nagyon problémás ez csak duma hogy másfél év. ha vizes nagyon nehéz kibontani és csúnyán szárad. ritka a jó indiai haj speciel én egyszer találkoztam jóval. kozmetikus vagyok és a volt kolleganőm rengeteg hajat rakott, nekem is volt. Csak európait szabad venni, nem váletlenül kerül ennyibe az indiai és nem véletlenül annyiba az európai. Nem egy olyat láttam hogy tele volt rakva mű hajjal kb a 30%-a az volt és a hajszárító hatására megolvadt. és ezt nem is netről rendelték csak hát a laikus nem veszi észre.
2012. aug. 2. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
drága
2012. aug. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!