Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet mellet növelni,...

Hogyan lehet mellet növelni, feszesíteni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. szeretném a melleimet kicsit megnövelni illetve feszesítni. hogyan tehetném ami nem műtéttel kapcsolatos és olcsó is?
2009. júl. 18. 17:06
 1/6 anonim válasza:

Szerintem sehogy, biztos kemény munkával lehet 1-2 mm-t változtatni, minden más csak kamu... az orvosok is ezt mondják, nézz utána.

van, akinek a fogamzásgátlótól is nő, bár én ezt nem tartom természetesnek.

ha nem csúnya, csak kicsi, hagy meg olyannak, amilyen. a férfiak szerint egy 16 éves lány melle mindig szép...

2009. júl. 18. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak egészen jó mellnövelő tabletták és krémek, de neked nem javaslom a használatukat, mert még fejlődésben van a szervezeted és ezeknek a készítményeknek a hatóanyagai (fitoösztrogének) megzavarhatják a most kifejlődő hormonrendszered!!!

Majd 18-20 éves korodban használd ezeket, ha addig nem fejlődnek ki természetes úton a melleid.

Amúgy meg : most NÖVELNI szeretnéd a melleidet, vagy FESZESÍTENI?

Mert ha túl kicsik, akkor nem kell feszesíteni őket.

Azoknak kell feszesíteni, akiknek túl nagy a mellük, és kezd megereszkedni.

Mondjuk, annyit azért megtehetsz a melleid érdekében (ha túl kicsik), hogy próbálj kicsit hízni, mert valószínűleg attól kicsik a melleid, mert túl sovány vagy, nincsen rajtad semmi zsírfelesleg (a melleink zsírszövetből és tejcsatornákból állnak)...

Attól tudnak a mellek kifejlődni, ha van rajtad kis zsírfelesleg.

Ezt úgy tudod gyorsan elérni, ha pl. minden nap 1-2 alkalommal (pl. reggel és este) megeszel 1-1 pohár tejfölt! :D

2-3 hónap alatt szép nőies zsírpárnák fejlődnek majd rajtad, ez egészséges is, tudnak "táplálkozni" a melleid...

Amellett az arcbőröd is nagyon szép lesz! :]

Zuhanyozáskor a kézizuhannyal hideg-meleg váltózuhannyal masszírozd a melleidet, majd törülközés után használhatsz SUNFLEUR Mellfeszességnövelő Balzsamot (Rossmann boltokban kapható kb. 1600 Ft-ért), ami enyhén mellnövelő hatású.

Infralámpával is melegítheted a melleidet (ez jó mélyen átmelegíti a szöveteket, stimulálja a fejlődést)...

A SUNFLEUR Balzsamot Infra-masszírozóval is bemasszírozhatod, ha van ilyenetek otthon.

A melleid fejlődésének érdekében javaslom, hogy

- ne dohányozz

- ne fogyassz alkoholt

- ne fogyassz szénsavas italokat és kávét

- ne fogyókúrázz (fogyókúránál mindig először a cicik tűnnek el!)

- sportolj valami olyat, ami nem túl megerőltető (pl. úszás)

- kirándulj sokat tiszta, friss levegőn

- táplálkozz egészségesen (naponta többször étkezz)

- ruháid, hálóruháid ne szorítsanak sehol, legyenek kényelmesek, lehetőleg pamut anyagból

2009. júl. 18. 18:04
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) kipróbálom :)
2009. júl. 19. 11:34
 4/6 anonim válasza:
megnyugtatlak, kb 16 évesen beállt a mellméretem 70/b-re, most 18 éves vagyok és most kb fél év alatt megnőtt 75/b-c-re, és nem híztam. szóval 16 évesen még nem biztos hogy végleges a mérete.
2009. júl. 19. 20:50
 5/6 A kérdező kommentje:
remélem így van (:
2009. júl. 20. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

ha lefelé görgetsz találsz videókat :)

2013. júl. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!