Köldök piercinget mennyiért raknak? Egyébként kinek mennyire fájt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 19:24
1/2 anonim válasza:
5 ezer ft körül van az ára,és nekem érzéstelenítő nélkül csinálták. Eléggé fáj,nem mondom hogy nem,és nem a szúrás inkább hanem a hosszú gyógyulási idő.
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem 7e volt. Előtte nagyon paráztam aztán 2 másodperc alatt megvolt. Jajgattam kettőt aztán annyi volt:D Érzéstelenítő nélkül szúrta,egyáltalán nem fájt annyira mint hittem. A gyógyulási idő nekem egy hétnél is kevesebb volt. Tengeri sós vízzel kellett ecsetelnem,be sem gyulladt,nem is fájt. Nagyon megérte megcsináltatni,imádom és tényleg semmi "szenvedéssel" nem járt nekem. 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!