Milyen meleg gyantát tudnátok ajánlani?
Szükségem lenne néhány tippre. Olyanokat írjatok,amiket pár próbáltatok és nálatok bevált. Sok helyen olvastam, hogy néhány gyanta nem igazán válik be, nem elég hatékony.
Köszi:)
Én május végén lettem cukorgyanta függő. A Spektrumon láttam egy műsort, abban kotyvasztott ilyet a pasi. ( Ő rózsavízzel, egyszer azt is kipróbálom :D)
Itt egy ki segítség:
Én azt a receptet használom, amit az arab lány, de nem gyúrom. Kicsit sötétebbre főzöm, kicsit hűl és mehet is egy lapos befőttesüvegbe. A sós verzió azért jó, mert melegíteni sem kell: ha kell egy kis darabot kiveszek az üvegből, a kezemben kicsit felmelegítem és már használhatom is. Soha nem volt ilyen szép a fazonom és a lábam. Már a szőrbenövésekkel sem kínlódom. Szóval, ah bátor vagy, nyugodtan próbáld ki. mellette szól még, hogy tényleg fillérekbe kerül és végre valamire jó az "ősi ellenség", a cukor :D
Köszi, de én is próbáltam elkészíteni ezt a gyantát. Nem tudom mit rontottam el, de egyáltalán nem sikerült olyanra készítenem, mint a lány:(
Ezért szeretnék inkább venni egyet. Valamilyen görgős gyantára gondoltam. Nekem is benő a szőr lábamon és pöttyös is néhol. Rendszeresen használok epilátort, talán ez az oka. Szeretnék kicsit változtatni, hátha szép, pöttynélküli lábaim lennének *.*
Patronos gyanta van még, nekem az egyáltalán nem tetszett. Érzékeny bőrre nem is jó. Tiszta ragacs tőle az egész lábam és nem mindig ragad eléggé a szőrbe ahhoz hogy ki is tépje. Viszont a bőrre gyönyörűen tapad és tiszta piros lettem tőle mindig.
A másik fajta meg a cukorgyanta... nem értem az hogy nem sikerülhet. Ha keményre csinálod akkor is használható gyantaként, vagy hígíthatod. Nem igazán lehet elrontani mert ha nem jó akkor még adhatsz hozzá cukort vagy vizet hogy jó legyen. Ez a legjobb fajta gyanta.
Te saját magad készíted el a cukorgyantát?
Úgy tudom, hogy azt is lehet vásárolni. Megéri venni, vagy inkább még kísérletezzek vele egy kicsit, hátha egyszer sikerül?
Vagy vegyek egyet mégis és azzal kísérletezzek?
Én általában az épp akciós és olcsó patronos gyantát veszem, teljesen bevált. Pedig vettem már 400 forintért is százasboltban, az is teljesen jó volt.
Egyszer kell rájönni a technikára, utána menni fog. A veet-et nem ajánlom, piszok drága, és elvileg az annyira nem jó. A legjobban nekem az "azulénes gyanta" névre hallgató vacak jött be, Müllerben szoktam venni, de szerintem Rossmannban is van. Egyszerűbb, mint cukorgyantát kotyvasztani sztem, de hát kinek mi válik be. :D Én konyhai katasztrófa vagyok, az is igaz. :D
De az x-epil is jó, ahhoz is lehet venni melegítőkészüléket igény szerint.
Hatékonysággal nekem csak akkor van probléma, ha nem elég hosszú még a szőr, de az nem igazán a gyanta hibája, ha túl rövid, egy profi sem tud jó eredményt elérni. :D
Értem:) köszönöm szépen a segítséget!
(persze, ha valakinek van még valami hasznos tanácsa, akkor leírhatja:P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!