Lehetek modell? Melyik modellügynökséghez érdemes jelentkezni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lány. 167 cm, 45 kg. A szemeim tiszta zöldek és nagyon nagyok, bár ez nem tudom mennyire számít. Sokan mondták már, hogy jó lennék modellnek.
Ti mit gondoltok? És melyik modellügynökséghez érdemes jelentkezni?
2012. júl. 30. 13:13
12/30 anonim válasza:
Túl alacsony vagy! Min. 170cm!
15/30 anonim válasza:
szia,ide küldhetsz képet ! én is szeretnék modellkedi :D és kb tudom milyennek kell lenie egy modellnek :)
ja és az icon,a jó ügynökség
16/30 anonim válasza:
jöhet kép!:) épp énis feltettem vna ide kérdést ilyen témában.nagyon szeretnék az lenni.hátha kijutsz külföldre!!(:
17/30 anonim válasza:
ide is!:) a súly jó , de sokan 170cm alatt nem is nagyon keresnek. a nagy zöld szemű lányokat meg szeretik:)
18/30 A kérdező kommentje:
Húú hát tegnap ismét megmértem a magasságom mondom hátha nőttem és pont 170 vagyok:)))
2012. aug. 1. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!