Neked mennyire jön be ez a csaj? (nagyonszééééép! )
2012. júl. 29. 23:59
11/28 anonim válasza:
na itt is látszik mennyire különbözőek az igények, nekem pl tök más csajok jönnek be úgy igazán, persze ő is szép de számomra van szebb :)
12/28 anonim válasza:
Szerintem aranyos, csekkolnám.
14/28 anonim válasza:
arra azért nem vennék mérget hogy azok a cicik nem szilikonok....
15/28 anonim válasza:
a fejével van egy kis gond. attól meg nem lesz valaki szép mert kirakja a melleit..... nem szép.
18/28 A kérdező kommentje:
Átlagos, átlagos a szart, csak nektek vannak a fellegekben az elvárásaitok! Akkor mutassatok még egy ilyen szép csajt! Ami nektek tetszik. De smink az ne legyen rajta!
2012. júl. 30. 13:27
19/28 anonim válasza:
www.youtube.com/watch?v=DI0e2Zr3Hy0
thechive.com/.../dakota-rose-is-something-out-o...
Szerintem itt kezdödik a (nagyonszééééép!) LÁNY (CSAJ)!:)
20/28 A kérdező kommentje:
Ez olyan mint valami elbszott szar próbabábú. :DDDDD Azokkal a műszempillákkal meg egyenesen nevetséges.
Kicsit ilyen anime-re is hasonlít azokkal a nagy szemekkel és a fura fejével. A 13. képen a linkben meg mint valami hulla. XD
2012. júl. 30. 16:15
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!