Rendelt már valaki Paracord karkötőt? Megbízhatóak?
Figyelt kérdés
karkötő,paracord,kar,kötő2012. júl. 28. 22:31
1/3 Bardock13 válasza:
A Karkötő megbízhatóságára vagy a szállítás megbízhatóságára vagy kíváncsi?Én az enyém boltban vettem és totálisan meg vagyok vele elégedve.A netes rendeléssel kapcsolatban sajna nem tok mit mondani,nekem általában meg szokott érkezni amit rendelek.
3/3 anonim válasza:
Szia.
Én többször is rendeltem neten a paracordvilag.hu-tól. Elsőre személyes átvételre kértem, (hogyha nem lenne jó akkor ki sem fizetem),de minden rendben volt. Ráadásul egy üzletben van az átvételi pontjuk Pesten valahol a Nyugati mellett.Csak jót tudok mondani róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!