Csajok, ha discoba mentek egy olyan ruhába, hogy nincsen zsebetek, akkor hova rakjátok a cuccaitokat? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Pl a ruhatárjegyet, a pénzt, stb. Hétvégén bulizni megyek egy zseb nélküli ruhába, de a táskámat nem akarom 5 órán át tartogatni, miközben táncolok. Mit tehetnék? Pénzt, meg az ilyen fontosabb dolgokat mindenféleképp magamnál szeretném tartani.2009. júl. 16. 21:13
11/13 anonim válasza:
Én mindent barátnőm táskájába szoktam pakolni. =)
12/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, aranyosak vagytok! :) hát, most lehet, hogy mégiscsak viszek egy kis táskát magammal... :D
2009. júl. 17. 17:02
13/13 anonim válasza:
Pénzt én is a melltartómba szoktam tenni :) Meg néha a cipőmbe is, attól függ, milyen van rajtam :) Mást meg nem viszek magammal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!