Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a fogamzásgátlótól...

Igaz, hogy a fogamzásgátlótól megnő a mell?

Figyelt kérdés
2008. máj. 7. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Balera fogamzásgátlót szedek és nekem si nőt a mellem JA tegyük hozzá hogy híztam is kicsit mivel 1 hétig folyamatosan ettem de már elötte nőtt!!!
2008. máj. 22. 14:59
 12/18 anonim válasza:
88%

Az egyik előttem hozzászólónak üzenném, hogy a tabletták egyáltalán nem csökkentik a későbbi teherbeesés valószínűségét, sőt, segítenek is benne, hogy nehogy méhen kívüli terhesség jöjjön létre.

A 4. válaszadónak pedig azt üzenem, hogy kicsit szálljon le a magas lóról, hogy csak így letámadja a másikat, hogy új divat meg stb... Szerintem senki se olyan hülye, hogy divatból szedje a tabit. Én megértelek 'kedves kérdéstfeltevő' :) én 1 éve szeretkezem a barátommal, nálunk még nem szakadt ki soha a gumi, de már nagyon kényelmetlen, és a barátom is mondja, hogy már szinte alig érez, meg a menzeszemnek is elég durva velejárói vannak. szóval én is most fogok felíratni majd tabit. én megértelek! :)

puca

2008. júl. 29. 21:17
 13/18 anonim válasza:
100%
Hát jó lenne ha nekem is akkor kicsit nagyobb lenne:)...De uccse ez a lényeg :D...Nekem is van barátom én is most kezdtem el bár csak 1hete de én még nem vettem ilyet észre :S:)
2008. aug. 21. 22:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is most kezdem el szedni, és attól függetlenül h ez is egy védekezési módszer, remélem h nőni fog a mellem:)
2010. jún. 15. 16:20
 15/18 anonim válasza:
100%
én is kb akkor kezdtem el szedni és a vékony testalkatomhoz 160/45 kg a 70 b mellem 75 c-re nőtt tőle,nagyon durva hatást keltett sokan azt hitték szilikon képről, még anyám is kész volt tőle:) ez tuti hogy a tabitól volt mert azóta is 160/45 vagyok, csak sajnos a mellem már nem a régi:S
2010. jún. 27. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem megnőtt, de nem híztam tőle, sőt 7 kg-t le is adtam az amúgy is normális súlyomból. Az alkatom mintha teljesen megváltozott volna, más formákat kezdett ölteni, a másfél év alatt amíg szedtem. És pont ott kerekedtem ki ahol előtte világéletemben deszka voltam szinte, és amire mindannyian vágyunk, máshonnan viszont csak karcsúsodtam. Jó, nálam nem kell gigantikus mellekre gondolni, volt 80 cm a körméretem előtte, a gyógyszer alatt meg 87 körül. Nagyon boldog voltam ettől már ennyitől is. Igaz abbahagytam, január óta nem szedem, pihentettem picit a szervezetem, de most újra fontolgatom...:)
2014. dec. 1. 23:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,amúgy 174 cm 63 kg-ról indultam, és 56 kg lettem a bogyó szedése alatt. Igaz nem túl gyorsan , de folyamatosan és fokozatosan fogyogattam, és igazán nem is tettem érte semmit, ettem néha meglehetősen sokat, és nem éppen diétás kajákat is...
2014. dec. 1. 23:57
 18/18 anonim válasza:
100%
Sose volt kicsi a mellem de a velgyn szedése után rengeteget nőtt sőtt 2x akkora lett a tavalyi melltartoimat mind kinőttem mellbe oedig kilóban fogytam. Az alkatom is megvaltozott a fenekem nőtt a derekam karcsúbb lett . Hibetetlen ahogy átformálódtam félév alatt
2018. júl. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!