Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás! Nem találtatok...

Tetoválás! Nem találtatok véletlenül ilyen ábrát?

Figyelt kérdés
Már van 3 tetoválásom,és láttam ma olyat egy emberen ,hogy : Isten van a képen és a kezében tartotta a nagy keresztet.Nagyon jól megvolt csinálva neki,de nem fotóztam le mert nem volt rá alkalmam.A googlen nézegettem hasonló képeket,de azok olyanok voltak ,hogy inkább.... Esetleg valaki tudna ilyen képeket belinkelni (nemmuszáj ,hogy tetoválás legyen,sőt..),azt nagyon szépen megköszönném!
2012. júl. 27. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Isten nem lehet a képen, mivel nincs képe és nem is ember, legfeljebb csak egy papot ábrázolhatott. Vagy Szent Fülöp attribútuma a kereszt, esetleg még Jázus kezébe szoktak keresztet nyomni, bár én azt elég morbidnak tartom.

Esetleg még Keresztelő Szent János jöhet szóba...

2012. júl. 27. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:
*Jézus
2012. júl. 27. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha ezekre rákeres google-ban, akkor talán megtalálja azt, amit keres. Mivel én nem tudom, hogy milyen volt, amit látott azon a másik emberen, akit én nem láttam. Leírtam a lehetséges verziókat.

Az, hogy neked (előző válaszoló) annyi eszed nincs, hogy mit kezdj egy válasszal, és te meg olyanokat adsz, hogy nemtudok segíteni, az tényleg hatásos. Gratulálok nagyokos.

2012. júl. 27. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!