A bizsu ékszerek miért feketednek be? Lehet valamivel tisztítani?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 14:24
1/2 anonim válasza:
nem tudom miért, sajnos nekem is befeketednek a karkötőim, úgy tudom a bizsukat nem lehet semmivel sem tisztítani, pedig sóval próbáltam, az ezüstnél bejön
2/2 anonim válasza:
szia, a bizsu azért feketedik be, mert oxidálódik. Ha nem viseljük is elfeketedik, de hosszabb idő után . a víz amikor a nyakláncot éri vagy más ékszert azért feketedik el mert száradáskor gyorsabban oxidálódik a száradás miatt. A tisztítására mód nincs, csak kémiailag oldható meg, amit olyan ne készítsen el szerintem, aki erről még nem tanult, nem próbálta vagy látta, esetleg nem ért hozzá. Esetlege ezüstözött port amit rá lehet fújni, de tisztes távolságból. Ezeknek azért meg van az áruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!