Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megtalálod-e a "hibát"?

Megtalálod-e a "hibát"?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy számomra van egy olyan dolog a kinézetemben, ami miatt nem szeretek, sőt kellemetlenül érzem magam félmeztelenül. Ismerősök mondták már többször is, hogy csak szimplán hülye vagyok... A kérdésem most nem az, hogy pontozd 1-től 10-ig, vagy a szokásos mennyire találsz szépnek dolog, hanem, hogy mások is észre veszik-e, és ha igen, mennyien?

[link]

2012. júl. 27. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:

A mellbimbód? Vagy a nagyon látható erek a karon? (A barátomból indulok ki, őt zavarta régebben)Más elképzelésem nincs, kíváncsian várom a megoldást.

19l

2012. júl. 27. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Kicsit mintha felemás lenne a derekad,a "bal" feljebb van mint a "jobb" bár lehet csak a kép torzít.
2012. júl. 27. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel , én is ezt a kettőt vettem észre.
2012. júl. 27. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó tested van!! :) Szerintem nincs itt semmi hiba. :)
2012. júl. 27. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én aztán semmi hibát nem látok. Talán van egy kis heg a csípődnél? De lehet, hogy csak a fényképen látom úgy. Ha egyébként van, akkor az egyáltalán nem zavaró. Jól nézel ki, nyugodtan mászkálhatsz félmeztelenül.
2012. júl. 27. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Kicsit hosszú a mellbimbód?

Amúgy tényleg messze átlagon felüli test, szerintem senkit nem zavarna rajtad kívűl...

2012. júl. 27. 16:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Na, azért csak kibújt a szög a zsákból. Igen, a mellkasommal van problémám. Akármit csinálok, nem tudok tőle megszabadulni. Régen túlsúlyos voltam, és abból maradt hátra. Pedíg rengeteget sportolok és a kajára is figyelek, de egyszerűen megőrjít. Néha már a műtéteten is elgondolkozom...
2012. júl. 27. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Műtét?...

Szerintem forrna a vérem a pár méteres környezetedben... És gyanítom, ezzel mások is így vannak...

2012. júl. 27. 19:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Régóta és nagyon sokat küzdök azért, hogy eltüntessem, de egyszerűen nem akar változni... Engem speciel rettenetesen zavar.
2012. júl. 27. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nagyon jó tested van és nem hiszem, hogy (rajtad kívül) bárkit is zavarna. Látszik, hogy sportolsz, nem vagy túlsúlyos, ez SENKIT nem fog zavarni, hidd el :)
2012. aug. 6. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!