Szeretnék én is ilyen lenni. Eddig még nem igazán ment huzamosabb időre. Hogy lehet?!
Tudjátok vannak azok a tipikus lányok-nők akik gyönyörűek, a kisugárzásuk is az, és ami a lényeg, hogy mások is így gondolják.
Én egy egyszerű 17éves lány vagyok,nem beképzeltségből de szerintem nem vagyok olyan nagyon csúnya...
beképzelt meg főleg nem, és nemis akarok az lenni.
Csak borzalmasan érzem magam a bőrömben, és szeretném ha erős kidugárzásom lenne, mint pl. Megan Foxnak vagy Julia Robertsnek,Angelina Jolie nak és még sorolhatnám...tudom két külön ember, de mindekettőnek szép kisugárzása van, én meg mint egy szürke kisegér...Mit tegyek?!
nem igaz, hogy csak a plasztika és a gazdag hírnév , a sok smink segythet ebben...én ezek nélkül szeretném elérni.előre is köszönöm.
Én is ilyen vagyok /voltam. 2 év alatt rengeteget változtam (külsőleg, belsőleg). Nem vagyok beképzelt. Többen mondták, hogy szép vagyok, meg, hogy olyan vagyok mint egy modell :).
Na, de van egy kis hiba, nagyon szégyenlős vagyok.
Ahogy te is írtad, ha jött egy helyes srác rögtön elfordultam, vagy csak simán mentem tovább. Egészen mostanáig. Elmentünk nyaralni (külföldre). Tele volt helyes srácokkal. Mivel ott nem ismer senki, bátran néztem mindenkire :). Azóta azt vettem észre, ha itthon is jön velem szembe egy srác már tök simán rá merek nézni.
Nem tudom, hogy mi történt velem ott kint, de megváltoztatott. :)
Bízz önmagadban. Állj a tükör elé és gondold végig, hogy mi nem tetszik magadon. Ha lehet változtatni (pl. haj, ruha, vagy esetleg ha molett vagy torna) akkor változtass.
Ha minden tetszik, mondogasd a tükör előtt, hogy jól nézek ki (lehet, hogy hülyén hangzik, de hidd el beválik).
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!