Szerintetek nagyon fiús ez a tolltartó 16/L kép!?
2012. júl. 26. 17:02
1/15 anonim válasza:
Szerintem csak egy kicsit fiús, de amúgy mit számít? Ne olyat vegyél ami másoknak tetszik, hanem olyat ami neked tetszik.!!
2/15 A kérdező kommentje:
Annyira nem csak tesóm szerint nem lányos mert szerinte ez jobb: [link]
De nekem az a jobb amelyik nagyobb mert mindig minden vana tolltartóban és kell a hely.
2012. júl. 26. 17:06
4/15 anonim válasza:
Szerintem is fiús, és nekem sem tetszik, bocsi. :/
5/15 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de a második bejön. De olyat válassz, amilyet te szeretnéd, mert te fogod használni.
6/15 anonim válasza:
Szerintem fiús, de nekem nagyon tetszik. Főleg hogy amúgy is fiús vagyok:D 14/L
7/15 anonim válasza:
Igen, fiús. De ha neked ezt tetszik... én biztos valami pinket vagy lilát vagy valami csajosabbat választottam volna. :/
9/15 anonim válasza:
igen , de amit komiban küldtél az jó :D
10/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy itt mit válaszolnak, mert a tiéd:)! Szerintem jól néz ki;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!